Нов сигнал до Narod.bg приписа поредно престъпление на служебния министър

...
Нов сигнал до Narod.bg приписа поредно престъпление на служебния министър
Коментари Харесай

Въпрос в Narod.bg: Явор Гечев мачка ли шефовете в ДФЗ да подписват престъпно скъпи договори за наем на сгради?

Нов сигнал до Narod.bg приписа следващо закононарушение на служебния министър на земеделието Явор Гечев от Българска социалистическа партия. Според наш осведомител, чието име ще спестим по разбираеми аргументи, е неприемливо министър Гечев, който има задължението да развива бранша посредством вярното систематизиране на дотациите към земеделските стопани, да оказва напън върху изпълнителния шеф на Д ържавен фонд „ Земеделие “ з а предварително подписване на контракти за наем за сграден фонд в регионалните дирекции на страната при неведнъж повишени наемни цени, които са в ущърб на страната с престъпното разходване на европейските средства.

Реклама

„ Уважаема редакция, по този начин се отклоняват и източват средства, предопределени за развиването на земеделието, а се облагодетелстват избрани хора и компании. И в тази връзка изниква въпросът има ли критерии в Министерството на земеделието за установяване на тези наемни цени, какви са те, съблюдават ли се или еднолично министър Явор Гечев ги дефинира по свое убеждение и посредством напън? “, написа информаторът на Narod.bg.

Според него всички контракти за наем, сключвани от Държавен фонд „ Земеделие “ по повеля на министъра, би трябвало да бъдат тествани от прокуратурата и при определяне на закононарушения отговорните да бъдат изправени пред съда.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР