Нов кръчмарски побой в Англия с участието на футболист разкриха

...
Нов кръчмарски побой в Англия с участието на футболист разкриха
Коментари Харесай

Национал на Англия предизвика побой в кръчма

Нов кръчмарски побой в Англия с присъединяване на футболист разкриха на Острова. В центъра на мелето е бил вратарят на " трите лъва " и на Евертън Джордан Пикфорд. Той и негови другари скочили на шегаджии, които дразнели Пикфорд, че има къси ръчички като на тиранозавър. Това е обичаната подигравка на противниковите почитатели в секторите зад вратата, която той пази.

Инцидентът станал в неделя вечер в кръчмата „ Мостът на просяка “ в Ийст Болдън, Южен Тайнсайд. След него били разпитани хора, които са били в заведението по същото време.

Tomorrow's front page: England goalie Jordan Pickford is at the centre of a police probe into a pub ruck after revellers mocked that he had short 'T-Rex arms'
— The Sun (@TheSun)
„ Още с влизането на компанията на Пикфорд, започнаха подигравките. Те даже не бяха имали време да се напият. Пикфорд не беше засегнат, тъй като той побърза да излезе. Той и приятелите му си потеглиха с микробус, преди да пристигна полицията. Едно момче снимаше мелето, само че хората с Пикфорд му разрушиха телефона ", свидетелства свидетел пред " Сън ".

Привържениците на други тимове, в това число тези на градския противник Ливърпул, също се подиграват с Пикфорд и скандират ария, която включва текста: „ Той не може да допре напречната греда, има къси ръчички “.

През 2019 година Пикфорд взе участие в кръчмарски скандал, до момента в който гледаше по какъв начин неговият някогашен отбор Съндърланд губи финала на EFL Trophy от Портсмут след дузпи. Появиха се видеозаписи, на които се вижда по какъв начин той нанася две крошета след целодневния запой. Охранител, който не бил на промяна, беше ранен, само че не повдигна обвинявания и Пикфорд не беше задържан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР