ОвенОвните за този ден трябва да си плануват тиха класическа

...
ОвенОвните за този ден трябва да си плануват тиха класическа
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 30 април 2024 г.

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.
Телец
Днес Вашия обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, макат и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.

Близнаци
Скука - по този начин може да се характеризира този ден. Богатата Ви фикция през днешния ден дори и няма да подсети за себе си и ще се следи сериозен недостиг на развлечения и увлекателни занимания, които да Ви разрешат да съкратите времето. Най-лошото е, че своите отрицателни страсти ще изливате върху околните си, като с това ще провокирате дребни кавги и различия. Но въпреки това този ден би могло да бъде отдаден на задания, изискващи внимание и старание.

Рак
Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.

Лъв
Днес ще Ви се прииска, да споделите собствен проблем с представител на противоположния пол. Какво пък - проблем с търсене на събеседник няма да имате: ще го намерите доста бързо и повече от сполучливо. Но няма ли да се побоите, да споделите с него най-съкровеното, което имате?...

Дева
Денят не е неприятен, само че не е лишен от избрани компликации. Работата е в това, че през днешния ден ще се наложи да си изяснят своите лични стремежи, упования и страхове, а това не е так елементарно за тези, които избират да работят, а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които въпреки всичко променят на своите навици, може да чакат великодушна премия. Ще се оправят връзките с хората, схващане с коитото не сте успявали да постигнете в течение на много дълго време. През този ден ще имате късмет да сложите завършек на конфликтен и под напрежение интервал в връзките с обичания човек.

Везни
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Скорпион
Ако желаете вярвайте, а в случай че желаете – недейте, само че някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални усложнения, които изпитвате сега. В края на крайщата, в случай че помислите, има един човек, на който преди време сте помогнали да се измъкне от доста заплетена обстановка. Защо не му позвъните в този момент? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя концепция, която да Ви бъде от изгода.

Стрелец
Всичко, което Ви каже през днешния ден Вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова... спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Водолеи – дами, в случай че Вашата половинка е по-възрастна от Вас сред седем и 10 години, през днешния ден разликата във възрастта може да проличи по доста и разнообразни способи. Много ясно е, че няма да се съгласи да отиде на дискотека с Вас и приятелите Ви. Не се обвинявайте, а просто идете там и се веселете на 100 %. Разбира се, в границите на приличието...

Риби
За да си станете още по-близки, би трябвало да се грижите за нещо или някого дружно. Не е значимо дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е доста подобаващ ден да се сдобиете или да си изберете подобен обект на групова обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР