Носителят на Купата на Израел Бейтар Йерусалим се предаде: техният

...
Носителят на Купата на Израел Бейтар Йерусалим се предаде: техният
Коментари Харесай

Ново 20: Асприля пак се доближил до ЦСКА

Носителят на Купата на Израел Бейтар Йерусалим се съобщи: техният голмайстор Данило Асприля напуща, заяви месното Sport5.co.il, представено в днешния брой на вестник „ Мач Телеграф “.

Това е отлична вест за почитателите на ЦСКА, тъй като значи, че колумбиецът се доближава доста до „ Българска войска “.

„ Въпреки че тренира с тима, колумбиецът не взе участие в мача против АПОЕЛ Никозия, показвайки липса на предпочитание и посланието му е ясно за всички: „ Не желая да съм тук! “. Бейтар към този момент се е примирил с напускането му, само че все пак шефът Барак Абрамов желае обезщетение за него. Клубът не изключва опцията Асприля да не се завърне с тима в Израел, само че ще получи утвърждение за това единствено в случай че „ жълто-черните “ получат желаното заплащане “, прибавя Sport5.co.il.

„ Мач Телеграф “ към този момент заяви, че ЦСКА е подготвен да заплати 75 000 евро за 34-годишния колумбиец, до момента в който от Бейтар Йерусалим му търсят 200 000 евро. Предполага се, че в последна сметка те ще клекнат на към 100 000 евро, в случай, че може да се наложи Асприля цялостен сезон да стои запаса и клубът да му заплаща заплата. Както е известно договорът му с клуба е до 2024 година Така, че почитателите на ЦСКА може да са щастливи – Асприля, който по този начин или другояче е в България с тима на Бейтар, вероятно ще заиграе на стадион „ Българска войска “ до броени дни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР