Носителят на две награди Оскар Кевин Спейси подписа един от

...
Носителят на две награди Оскар Кевин Спейси подписа един от
Коментари Харесай

Кевин Спейси с първа роля след съдебната победа над Антъни Рап

Носителят на две награди " Оскар " Кевин Спейси подписа един от първите си контракти от началото на правосъдните каузи против него преди пет години - и единствено седмици откакто нюйоркски съд го разгласи за почтен по обвиняването на Антъни Рап за полови похищения. Американският артист, който от пет години е личност нон грата в Холивуд, получи роля в самостоятелен английски трилър. Спейси обаче няма да се появи нито за момент на екрана. Той ще взе участие във кино лентата " Контрол " единствено с гласа си - роля, сходна на тази, която Кийфър Съдърланд извърши в " Телефонна клопка "  (2002 г.), написа Variety.

" Контрол "  на сценариста и режисьор Джийн Фалейз споделя историята на английската министърка Стела Симънс, която е в бурна интимна връзка с министър-председателя. Една нощ, до момента в който се прибира към дома си, самоуправляемият й автомобил е похитен отдалечено от незнаен, който знае тайните й и желае възмездие. В ролята на Симънс е Лорън Меткалф, а премиера ще изиграе Марк Хамптън. Спейси е в ролята на похитителя на колата на министърката.

Спейси е притежател на награди " Оскар " за функциите си в " Обичайните обвинени " и " Американски прелести " (където героят му е в прелюбодейска връзка с ученичка). В последните години преди низвергването си той бе и звездата в известния сериал на Netflix " Къща от карти ", излъчван в продължение на пет сезона. През октомври 2017 година Антъни Рап го упрекна в полово посягане през 1986 година, когато е бил малолетен. Впоследствие още няколко мъже насочиха сходни обвинявания към Спейси, в това число по времето, когато е бил артистичен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ". Засега съдилищата от двете страни на океана не са доказали нито едно провинение на артиста, само че той бе отхвърлен от сериала и редица други функции - даже " заличен " и сменен от Кристофър Плъмър във към този момент снимания филм на Ридли Скот " Всичките пари на света ". 

На 5 ноември в Италия следва премиерата на " Мъжът, който рисуваше Бог " - филм на Франко Неро, в който взе участие и Фей Дънауей, а Спейси е в ролята на детектива. Завършен е и самостоятелният трилър с негово присъединяване " Питър 58 " на режисьора и сценарист Майкъл Зайко Хол, чиято премиера се чака през 2023 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР