Носителката на титлата „Мис“ и участничка в „Мастършеф“ Кристина Димитрова

...
Носителката на титлата „Мис“ и участничка в „Мастършеф“ Кристина Димитрова
Коментари Харесай

Изгониха Мис Дупе от конкурса „Мисис България“

Носителката на купата „ Мис “ и участничка в „ Мастършеф “ Кристина Димитрова бе дисквалифицирана от конкуренцията за купата „ Мисис България “, настояват осведомени.

В конкурсната вечер тя не се появи, а от организацията не дадоха прецизен отговор за какво липсва, само че светските хроникьори настояват, че точно купата ѝ най-красиво дупе ѝ е изиграла неприятна смешка, написа вестник „ Телеграф “.

Новите носителки на купата „ Мисис България “ са четири: Гери Михалева от Варна - фитнес инструктор с три деца, Мариета Захариева от София - с едно дете и 4 висши образования, Моника Минкова от Враца - майка на две момчета, има личен бизнес в областта на хубостта и Валерия Стефанова от Хасково - майка на едно момиченце на 2 години, има лична правна адвокатска фирма в Англия.

Титлата „ Майка на България " пък бе присъдена на Веселка Маринова - победителката от миналогодишния риалити формат „ Фермата “.

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специфична комисия дефинира 20 финалистки. За първа година в продължение на 20 дни всички можеха да гласоподават, с цел да изберат тяхната победителка онлайн – Елисавета Ангелова от Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР