Носителката на Оскар Дженифър Лорънс играе войник, който се бори

...
Носителката на Оскар Дженифър Лорънс играе войник, който се бори
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс се завръща към независимото кино

Носителката на " Оскар " Дженифър Лорънс играе боец, който се бори с посттравматично стресово разстройство и контузии от предишното в драмата " Да започнеш изначало " ( " Causeway " ), в която холивудската звезда дебютира като продуцент, заяви Ройтерс.

Във кино лентата героинята на Лорънс - Линси, се завръща от Афганистан с тежка мозъчна контузия, получена по време на нахлуване. Тя отива в родния си град и в дома на майка си с отвращение, с цел да се възвърне. Там се сближава с локалния автомеханик (в ролята Брайън Тайри Хенри) и намира разтуха в това другарство.

Филмът е режисиран от Лайла Нойгебауер. Снимките стартират през 2019 година, преди пандемията от COVID-19, прекъсват поради нея и са възобновени през 2021 година. Той е завръщане на Дженифър Лорънс към актьорството след майчинството.

" Обичам филмите на " Марвел " и филмите за супергерои, само че просто имаше нещо, което беше толкоз освежаващо. Просто не бях виждала в действителност нещо сходно от " Зимен подарък ", споделя тя пред Ройтерс на премиерата на кино лентата на Лондонския кинофестивал.

С ролята в " Зимен подарък " (2010 г.) Дженифър Лорънс получи първата си номинация за " Оскар ".

Подобно на героинята си Лорънс, която стана майка тази година, сподели, че е минала през промяна.

" Започнах кино лентата, когато бях сгодена. Върнах се омъжена и бременна. И, знаете ли, аз персонално имах толкоз друго разбиране на престоя вкъщи ", сподели Лорънс. Звездата добави, че желае да продуцира още филми в бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР