Nokian Tyres представи нов продукт, който е предназначен за всякакви

...
Nokian Tyres представи нов продукт, който е предназначен за всякакви
Коментари Харесай

Всесезонната гума за всякакви условия

Nokian Tyres показа нов артикул, който е предопределен за всевъзможни терени и несъмнено заслужава внимание. Става дума за новата гума за всевъзможни терени, Nokian Outpost AT. Това е всесезонна гума за SUV-та, кросоувъри и пикапи, която дава безвредно и устойчиво шофиране на всевъзможен път - или отвън него. Снабдена с характерности, които оказват помощ на водачите да се оправят с най-трудните настилки. Според производителя гумата е създадена, с цел да бъде представянето чудесно, а удоволствието оптимално. Най-северният производител на гуми ще продава новия артикул за всевъзможни терени по целия свят.
Outpost AT оказва помощ на водачите да преодолеят лимита и с убеденост да отидат там където пътешествието повелява.
- Допълнително сцепление на меки повърхности от Summit Sidewalls и раменните ламели
- Canyon Cuts създадени за непредвидими повърхности
- Символа на снежинка с три планински върха, който удостоверява, че гумата е създадена за целогодишна приложимост, даже и в зимни условия
- Специална 3D шарка на протектора, създадена, с цел да се оправя във всевъзможни условия
`Всесезонната

Outpost AT е снабдена с технология, която защищава водачите даже и в най-трудните за прекосяване среди.
- Екстремна устойчивост и резистентност на пробиви с помощта на технологията Aramid Shield
- Комфортна устойчивост от предпазителите от трошляк, които оказват помощ на гумата да се провира решително през скалисти и разрушени пътища
- Здрава конструкция, която обезпечава висока товаримост
`Всесезонната

Outpost AT дава огромен пробег с помощта на особено създадената шарка на протектора, чиято разнообразна шарка е създадена с със защитни характерности.
- Шарката на протектора с „ дълбочина на каньон “ минава през разнородни терени в продължение на хиляди километри
- Oвладян разход на гориво с помощта на издръжливата и устойчива каучукова примес с ниско съпротивлението при търкаляне
- Триизмерни ламели преборват сняг и дълбоки локви
- Стабилно пътешестване с помощта на опорите за непоклатимост и повдигащите канали
- Патентованият знак за безвредно шофиране (Driving Safety Indicator DSI) ясно демонстрира % на оставащия протектор.
Иновации:
Екстремна устойчивост. Aramid Shield: издръжливи на пробиви арамидни нишки вградени под протектора и през страницата, обезпечават рискова резистентност към дупки, рискове на пътя, сложен терен и офроуд трудности

Върховно сцепление. 3D шарка на протектора: Универсалната шарка на протектора на NOKIAN TYRES Outpost AT разрешава на гумата да се оправя с всякаква повърхнина от тиня през пясък, сняг и изсъхнал асфалт.

Допълнително сцепление. Summit Sidewalls: „ Планинските върхове “ върху страниците се сплотяват с раменните ламели, с цел да дават крепко странично сцепление върху меки настилки и да допринесат за нападателния фасон на гумата.
`Всесезонната

Подобрена отбрана от продупчване. Предпазители от трошляк: Подсилването на ремъка на протектора разрешава на гумата да се движи удобно и решително върху скалисти и разрушени пътища.

Надеждно сцепление. Canyon Cuts: Там където раменните ламели и шарката на протектора се засичат, канали във формата на X оказват помощ на гумата да има сцепление върху непредвидими повърхности.

Снежинка с три планински върха: Всесезонната каучукова примес дава безвредно решение за шофиране, в това число зимни благоприятни условия.

Повече сигурност. Индикатор за безвредно шофиране: Шофьорите постоянно ще знаят какъв брой протектор остава с помощта на тази патентована характерност на протектора на гумата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР