Нито виаграта, нито останалите скъпи добавки от чужбина успяват да

...
Нито виаграта, нито останалите скъпи добавки от чужбина успяват да
Коментари Харесай

СТАРОСТ-НЕРАДОСТ: Натали „вдига самолета“ на ББ с разгонен козел, бабини зъби и женшен

Нито виаграта, нито останалите скъпи добавки от чужбина съумяват да вдигнат самолета на ББ! С тази тъжна констатация Натали посетила един от най-известните билкари в страната и заради естеството на казуса се наложило да показа повече, в сравнение с желала, а за похлупак след това през смях се похвалила и на приятелки, научи Narod.bg.

30-годишната мъжемелачка изпаднала в неловката обстановка тъкмо Шугър предци, с който публично дели постелята, да се изтезава от старческа отпадналост, която никакви лекарства до този миг не съумели да съборят.

Лечение с кортикостероиди, напълняване, раздразнителност, паднало либидо – Наталка се принудила да опише цялата симптоматика на възрастния си ухажор пред знахаря, който от любознание също не съумял да остане изцяло предпазлив за тъгите на Чичко Паричко.

Реклама

Билкарят въпреки всичко постъпил професионално от позиция здравето на пациента, тъй като посъветвал Натали да се откажат от медикаментите като виагра, защото носят риск заради по-напреднала възраст на петимния за интимни милувки и да се премине напълно на билколечение.

Не доста обнадеждена, палавата русокоска си тръгнала с цяла торба билки. Основните, от които ще се чака да пристигна чудодейното политане на самолета, са бабини зъби, епимедиум (т.нар. разгонен козел) и женшен. Билкарят я посъветвал русокоската да се промени и хранителният режим на половинката ѝ.

Така ББ бил подложен на диета, в която се натъртва на сьомга, стриди, ягоди, шафран, лешници, бадеми, тиквено семе, кашу, ванилия, джинджифил, аспержи и други

Очаквайте в Narod.bg дали лоченето на билкови отвари е довело до по този начин мечтаната ерекция, за което Натали няма да пропусне да се похвали пред устатите си дружки…
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР