Нито с втория мандат на ПП-ДБ, нито с третия, на

...
Нито с втория мандат на ПП-ДБ, нито с третия, на
Коментари Харесай

Бойко нагъл: Мой кабинет или отиваме на избори

Нито с втория мандат на ПП-ДБ, нито с третия, на който и да го връчи президентът Румен Радев, може да се получи държавно управление. Единственият късмет е с първия, който следва да бъде даден на ГЕРБ-СДС.

Това беше главният извод от станалото към този момент постоянно изказване на Бойко Борисов в парламентарните коридори, преди началото на пленарното съвещание.

Реклама

Водачът на гербопитеците дефинира като „ илюзии “ упованието на десницата, че ще откри поддръжка за проектокабинета „ Денков “, който предложи. По думите му, това е станало дефинитивно ясно след вчерашните съвещания, които организира ГЕРБ-СДС с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Не разяснява обаче това, че срещите не демонстрираха особени благоприятни условия за триумф и на първия мандат.

Той прикани ПП-ДБ „ да се откажат от своята надменност, непоследователност и недоумение “ и да стартират още веднъж договаряния с неговата групировка.

И изложи три разновидността за развиване на политическата обстановка: ръководство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ; кабинет с небосвод от 3 месеца, който да прокара държавния бюджет и най-важните закони; или избори, и злополука, както се изрази.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР