Нито една психиатрична клиника, нещо повече, нито една от известните

...
Нито една психиатрична клиника, нещо повече, нито една от известните
Коментари Харесай

Как се забърква буламачът в главата на Путин

Нито една психиатрична клиника, освен това, нито една от известните на науката душевен заболявания още веднъж не пое отговорност за последните изказвания на Путин. Всички към този момент навикнаха, че путинските публични изказвания - това е занимателна примес от неистини, маразъм и чиста галиматия. Но в Деня на националното единение, въодушевен от датата, Владимир Владимирович беше по-изпращял от нормалното. Той неудържимо се оля. Той описа и за това по какъв начин в Украйна Русия просто избавя страната да не я завоюва Полша, и за това по какъв начин НАТО пали фитил в гумения задник* на Русия, и за това, че съветските богатири са незадоволително показани в анимацията - и по тази причина отстъпват по известност на Човека Паяк и Батман. И този пропуск би трябвало неотложно да се поправи. 
(В речта на Путин за Дена на националното единение в реалност няма такива детайли, Невзоров условно и фигуратино смесва претекстове от разнообразни Путинови изявления и тематики от последните дни - б.р.)
(...)
За да разберем по-добре кошмарната безизходност на обстановката и с цел да оценим по-точно действителността в постъпките и речите на съветския президент, въпреки всичко не трябва да забравяме, че мозъкът на Путин, без друго намиращ се в не най-хубавото си положение, от време на време бива компостиран от бригада професионални маразматици. 
От ден първи на войната, в Кремъл като на постоянна работа си вървят и таткото на Жарената Даша - Дугин, и Блажения Шкембеносец Проханов** - той пък е суперпророк на Танковата вяра. Проханов в този момент проповядва за Небесния Танк и основава религия в пришествието на Руския Танк от стратосферата. На този Танк целият свят ще бъде заставен да се кланя и да му целува веригата. Разбира се, там участва и базовата нелепост, че първият Танк на Рус е донесен под мишница от Апостол Андрей Първозвани.
Да. 
Путин обожава лекциите на Шкембеносеца Проханов и всяка от тях конспектира надали не буквално. А колективът висши мумии на Кремъл, позволени до тези секретни лекции, учи всичко наизуст. Дугин също върви, въпреки че от него сега няма кой знае каква щета. Той съгласно мен учи президента на езика на брезовките (вид ядливи гъби, б.р.) и упорства за това всеки боец да получи от министерството на защитата магически меч, закален в кръв от сърфисти (Дугин има известни есета срещу сатанинската същина на сърфинга и сърфистите, б.р.) И това е единствено половината пакост. Към бригада маразматици, ремонтиращи мозъка на Путин, се причисли и контактьор по връзките с Православния Космос, който набива в главата на завалията истории за стълкновението сред спътниците на Мъск и православните светии, които се носят с голяма скорост в околоземна орбита и нападат на таран безбожните спътници на Илон Мъск. 
Всичко това би било даже умилително, в случай че се дочуваше от там, където би трябвало. Тоест в заведение с меки стени, а не да образува личността на този, който взема решения за живота и гибелта на милиони хора. 
Но - това е ситуацията. 
_________
* Гуменият гъз (резиновая попа) е Путиново фразеология, никой не знае сигурно какво тъкмо символизира. В диалог с възпитаници в Калининград президентът споделя безусловно: " Трудолюбието - това е въобще обособен гений, това не е просто гумен гъз, с опрощение ". 
** Александър Проханов - публицист фантазьор, путинист. Последният му разказ " Меченосец " споделя за тайнствен воин-меченосец от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), който оглавява и избавя Русия. 
______
Източник: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР