Nissan Townstar, който е наличен в 100% електрически и бензинов

...
Nissan Townstar, който е наличен в 100% електрически и бензинов
Коментари Харесай

Nissan Townstar вече и в дълга версия в Европа

Nissan Townstar, който е разполагаем в 100% електрически и бензинов вид, към този момент се предлага в Европа и в дълга версия (Townstar L2), която дава обещание съществени преимущества във връзка с товароносимостта и функционалността вследствие на по-голямата си плъзгаща се врата.

С дължина на купето от съвсем 5 метра (4910 мм), Nissan Townstar Van L2 предлага по-лесен достъп до товарното поделение с помощта на необятната си 831 мм странична врата. Свободният размер в багажника е повишен от 3.9 на 4.9 куб.м, товароносимостта му е 800 кг, а по спецификация лекотоварният автомобил има потенциал да тегли ремаркета с тегло от 1.5 тона.

Електрическата версия на Nissan Townstar, която е оборудвана с електромотор с мощ от 122 конски сили и въртящ миг от 245 Нм и батериен модул с потенциал от 45 kWh, дава обещание свободен пробег от до 275 километра в смесен цикъл на приложимост и до 389 километра в градска среда.

В оборудването на електрическия автомобил, който идва със заводска гаранция от 5 години/160 000 километра и 8 години на батерията, са включени редица системи за повишение на сигурността и комфорта, включително Blind Spot Warning, ProPILOT, Intelligent Around View Monitor и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР