Nissan обяви, че тазгодишното издание на фестивала на спортното й

...
Nissan обяви, че тазгодишното издание на фестивала на спортното й
Коментари Харесай

NISMO Festival 2023 ще се проведе на 3 декември

Nissan разгласи, че тазгодишното издание на фестивала на спортното й поделение NISMO- NISMO Festival, ще се състои на 3 декември на емблематичната писта Fuji Speedway в Шизуока, Япония.

" Този годишен фестивал ни разрешава да покажем на нашите почитатели какъв брой оценяваме тяхната поддръжка за Nissan и NISMO, и да им предоставим опция непосредствено да изпитат вълнението от моторспорта, ДНК-то на Nissan Racing и марката NISMO ", анонсират от Nissan.

Към момента, от марката не споделят детайлности за колите, които ще вземат присъединяване в NISMO Festival 2023, само че споделят, че почитателите, които го посетят, ще могат да се насладят на богатото портфолио на света NISMO, включително и персонални срещи с водачи, опция да се повозят с тях като пасажери с услугата Race Car Taxi и други.

" За да подчертаваме върху нашето бъдеще, ще представим галерия на най-новата гама коли на NISMO, и ще демонстрираме по какъв начин ще посрещнем предизвикването на устойчивите моторни спортове, като използваме електрически технология и въглеродно неутрално гориво ", споделят още от Nissan.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР