Nissan Ariya е най-новият електрически модел на марката, който въпреки,

...
Nissan Ariya е най-новият електрически модел на марката, който въпреки,
Коментари Харесай

От Северния до Южния полюс с електрически Nissan, възможно ли е?

Nissan Ariya е най-новият електрически модел на марката, който макар, че бе показан през към този момент далечната 2020 година, към момента не е достигнал нито едно посланичество на японската компания. Въпреки това, един образец от модел е в ръцете на известния английски приключенец Крис Рамзи. Той ще се опита да сложи нов връх, като измине дистанцията от Северния до Южния полюс единствено с електромобил.
`От

Разбира се, това няма да се случи със общоприетата версия на електрическия автомобил, а със специфична версия, носеща името е-4ORCE Pole to Pole Expedition. Както подсказва и името, тази трансформация е оборудвана със задвижване на четирите колела, за разлика от общоприетия модел, който предлага само задвижване на две колела.
`От

Компанията Arctic Trucks, която се занимава с модифицирането на електрическото возило е добре позната в света на този тип тунинг, само че за момента не разкрива какви тъкмо ще са измененията по Ariya. По това което можем да забележим от скиците, окачването е напълно променено, дружно с нови по-големи гуми с джанти. Калниците са се сдобили с нови арки, а предната и задната ризница с спомагателна отбрана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР