През последните три сезона Карлос Алкарас се утвърди, като една

...
През последните три сезона Карлос Алкарас се утвърди, като една
Коментари Харесай

Проява на лош вкус: Руски бизнесмен обвини Карлос Алкарас, че е уреждал мачове в Мадрид

През последните три сезона Карлос Алкарас се утвърди, като една от огромните звезди на ATP тура и несъмнено, като от имената, с които мъжкият тенис ще се преценява през идващите години. Макар и да е едвам на 20, испанецът може да се похвали с 13 трофеи, 2, от които от Големия шлем и с 36 седмици на върха на ранглистата, а сега се намира под номер 3 в света.

Алкарас, който е повторен първенец на конкуренцията в Мадрид, през вчерашния ден отстъпи на четвъртфиналната фаза на шампионата в испанската столица на Андрей Рубльов с 6:4 3:6 2:6.

Един от сънародниците на Рубльов, предприемачът и специалист по спортните залози, Михаил Залцман, показа забавно мнение по отношение на представянето на Алкарас в Мадрид. Той е уверен, че испанският тенисист е взел участие в уредени мачове, разполагайки с " безапелационни доказателства за връзката на Карлитос с гангстерски групи ".

" Напоследък доста хора обичат да залагат онлайн. Когато става дума за евентуален финален гейм в срещата, им се начисляват доста огромни суми, защото това е последният
залог в мача. Коефициентът на Алкарас да завоюва гейм със личен сервис е невисок, сумите се залагат още повече, тъй че облагите да са осезаеми.

В момента се организира огромен шампионат на клей в родината му. Следователно цяла Испания го поддържа и залага на него. Както огромни суми пари са от едната страна, с цел да завоюва Алкарас, по този начин и доста обилни суми също могат да бъдат против него. И като се има поради, че коефициентите против Алкарас са изцяло противоположни на дребните такива за
залагане в негова изгода, при победа се получават големи суми.

Той съзнателно даде геймове на съперниците си във втория кръг против Александър Шевченко (при 6:2 5:0) и в четвъртия против Ян Ленард Щруф (при 6:3 6:7(5) 5:3).

Всички пари, които заложиха испанските почитатели в интерес на Алкарас, отидоха в ръцете на измамници. Карлос поддържа връзка с отдела на ATP. “ - добави Залцман в писмото си към ATP.

Източник: gotennis.ru


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР