Ниската активност на тези избори не е изненада, защото разочарованието

...
Ниската активност на тези избори не е изненада, защото разочарованието
Коментари Харесай

Ива Дойчинова: Съдебната реформа ще е ключова за шанса да се формира редовно правителство


Ниската интензивност на тези избори не е изненада, тъй като разочарованието води до спад на възторг измежду хората. Нормално е хората да снемат от доверието си, до момента в който депутатите не станат по-диалогични. Това съобщи журналистът и шеф на стратегия " Радио София " Ива Дойчинова в изключителното издание на " Директно в новините ".

Според нея в случай че имаше условие за гласоподаване против показване на зелени сертфикати, интензивността щеше да е под 20 %.

В акцията на претендентите за президент нямаше същинска борба, нямаше замяна на хрумвания. Това лиши предизборната битка от атрактивност, счита Дойчинова. Според нея претендентите не са имали и огромна разлика в концепциите си.

" Анастас Герджиков и Лозан Панов обясняваха по какъв начин ще създадат нещо по-добре от Румен Радев ", изясни Ива Дойчинова.

Какво беше новото в тази предизборна акция? Според Ива Дойчинова това, че Бойко Борисов е излязъл от джипа. А новото обръщение - инхаус не е единствено европейска процедура. " Тунелното говорене продължи, диалогизмът в българската политика го има толкоз, колкото и зрелостта на демокрацията. Голямата разлика е, че трите съществени партии на смяната започнаха да приказват за диалогичност, преди да влязат в Народното събрание ", добави Дойчинова.

А дали ще има постоянно държавно управление след тези парламентарни избори, основно съгласно Дойчинова е произнасянето на две от партиите по основния въпрос - правосъдната промяна и личността на основния прокурор.

Колкото до броенето на 100 % от разписките от машините, което беше решено в навечерието на изборите, Ива Дойчинова разяснява като обезсмисляне на машинния избор. " Преигра се върху спомагателните машини, импортирани от «Сиела Норма ". Нямаше съображение да считаме, че ще се случи замяна на вота ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР