Никой не оспорва световната титла по шах, но тук става

...
Никой не оспорва световната титла по шах, но тук става
Коментари Харесай

Борисов за Трифонов: Политически страхливец!

Никой не оспорва международната купа по шах, само че тук става дума за спорта ръководство. Г-н Трифонов би трябвало да отиде и да каже за какво се отхвърля. Това съобщи Бойко Борисов посредством обществената мрежа Facebook.

Това е политически страхливец! Страхливец със 164 подкрепящи депутати, да желае 240 народни представители, сподели той.

" Дори Тодор Живков не е имал безусловно болшинство ", посочи Борисов във връзка отхвърли на Има Такъв Народ и Слави Трифонов да одобри мандата.

Премиерът в оставка съобщи, че няма по какъв начин да се ръководи една страна посредством генерално пълномощие.

" Антоанета Стефанова ще върви за всяко нещо да пита депутата Трифонов ли ", запита той.

Лидерът на ГЕРБ напомни и думите на Тошко Йорданов към Росица Кирова и лъжите от парламентарната естрада, за които след това се извини.

За проекта за развиване Борисов посочи, че парите ще отидат за просвета и нововъведения, поддръжка за семействата за слънчеви панели, за бизнеса, енергийната успеваемост на жилищата и в железниците за екологичен превоз, като регистрира и новите прави на метрото.

България има 12 милиарда лв. безплатна помощ и чакаме толкоз доста време да чуем министрите на Слави Трифонов.

" Според мен партията, която ръководи би трябвало да отиде да си вземе мандата и е редно да изясни, за какво със 165 мандата не може да ръководи. Да си покаже министрите. Ние им предложихме мажоритарния избор.

Какво ще се случи идващите месеци, още веднъж ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим безусловно болшинство за някого ", съобщи министър председателят Бойко Борисов.

Той предложи помощ, въпреки и непоискана.

" За разлика от другите, ние не приказваме всеки ден от името на народа. Имаме доста малко специалисти, които да работят за България. Като виждам и безумията им, виждам че Дончева желае кореспонденцията с Брюксел, които никак не ги харесват тези работи. Да се лимитират в територията на страната ", съобщи министър-председателят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР