За изключително голям проблем, сигнализираха живеещи в централната част на

...
За изключително голям проблем, сигнализираха живеещи в централната част на
Коментари Харесай

Варненци гневно: До кога ще се започват улични ремонти, без предварителна информация

За извънредно огромен проблем, алармираха живеещи в централната част на Варна. Пред къщите им е стартират ремонт по закърпването на улиците, само че без никаква предварителна информация. Това е в нарушаване, безапелационни са те, защото всеки ремонт би трябвало да има такива осведомителни табла. Тук пристигнаха едни майстори в петък, почнаха да къртят асфалта, подвигна се огромна пушилка, описват хората. Ясно като бял ден е, че е за положително – асфалтира се кръстовището, само че по този начин не се прави, изясняват те.

Става въпрос за едно от най-натоварените кръстовища във Варна - сред улиците " Иларион Макариополски “ и " Марко Балабанов “. Хората упорстват при извършване на такива кърпежи, да има предварителна информация, закачена по дърветата.

Освен това, допълват те, кръстовището е доста натоварено – регионът е единствено с еднопосочни улици. Всичко се прави урбулешката – без никакъв проект, споделят хората.

Друг проблем, който те от в този момент чакат, е работата да бъде свършено не доста добре, тъй че при един по-силен дъжд, кръстовището ще се трансформира в огромно езеро. То и в този момент, поради денивелацията на терена, улица " Марко Балабанов “ постоянно става река, а след ремонта на кръстовището, ситуацията може да се изостри, изясняват хората и се надяват способените общински органи да заострят вниманието си към ремонта на такива основни улици, тъй като по-късно всичко ще бъде като в приказката: Като се обърне колата, пътища доста!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР