Никой не обича да се вслушва в съвети – това

...
Никой не обича да се вслушва в съвети – това
Коментари Харесай

10 безценни съвета, които разведените двойки могат да дадат на влюбените

Никой не обича да се вслушва в препоръки – това е реалност. Но въпреки всичко, преди да скочите в любовната лодка, наречена „ брак “, изслушайте „ възрастните “, тези, които са съумели да плуват вярно, само че заради разнообразни условия са дебаркирали назад на брега, т.е. разведоха се. Дори през розовите си очила, ще видите нещо жизненоважно или потребно за себе си!

Съвет № 1

Бракът е труд, доста сериозна работа и за жалост това е безспорната истина. Възможно ли е да се отпуснете? Не. Веднъж към този момент си мълчаха, наскърбиха се, затвориха се и - това е. Считайте, че снежната топка е почнала да се търкаля към неизбежността. Какъв е изводът?

Разговори и диалози. Помагат при всевъзможни неразбираеми обстановки. Само че не става въпрос за „ скъпи, коства ми се, че нещо не е наред сред нас “, а за недоразуменията в действителния живот. Съпругът може би ще стартира да се съпротивлява: в края на краищата сърдечният диалог не е мощната страна на мъжете. Следователно вашата задача е да се научите по какъв начин ясно и разбираемо за него да предадете концепцията на колегата си.

Представете си, че подготвяте отчет за мъжка публика и имате няколко минути за изявление. Не забравяте за въведението, главната част, няколко секунди за пиянство на вода и най-после за заключението. Мислите, които са ясни и не са изпълнени с прекомерно мощни страсти, са в положение да се оценят и в това време да се схванат даже от най-непроницаемия темперамент.

Съвет № 2

Ако природата на брачната половинка е подминала домакинята в нея, пробвайте се да се консултирате със брачна половинка си кой ще занимава с всички тези „ прелестни ” неща у дома. Залагате на компаниите за разчистване, на доставката на храна по домовете – въобще съвременни улеснения. Ако смятате, че брачният партньор ви не ви чува, тъй като смята тези варианти за „ несъразмерни разноски “, тогава ви убеждавам - несъмнено ще срещате ежедневни компликации в брака. Така че една от тайните на сполучливия съюз е чистото жилище. За една млада двойка е извънредно значимо да няма различия и даже по банални тематики като „ кой ще мие пода през днешния ден “.

 препоръки

Съвет № 3

Още на стадия „ срещаме се “ би било добре сами да разберете какво се случва сред вас – дали това е здрава обич или пък токсична обвързаност? Много хора даже не схващат, че не търсят връзка, а някой, който да запълни празнотата от травмираната им душeвност. В резултат на това се образува невротична двойка, която прави единствено това, което разклаща прочувствената люлка по всевъзможен вероятен метод, с цел да живее и съществува по някакъв метод.

Ако откриете нещо сходно в себе си, никога не се женете - погрижете се за себе си и своето „ възобновяване “, само че дали с този или различен мъж това не е толкоз значимо.

Съвет № 4

Време за себе си. И двете половини на двойката несъмнено имат потребност от това. Дайте опция на колегата си да се отпусне, не бъдете алчни и не бройте часовете в разлъка. Никоя, даже и най-перфектната двойка в света, не може да съществува обикновено един до друг 24/7. Вие не сте сиамски близнаци, а възрастни със лични ползи. 

Жените имат по-голяма податливост да изгубят заниманията си в брака, като в последна сметка се трансформират от ексцентрична и обичаща заниманието купонджийка в занемарена жена, с домашна дреха пред тв приемника. И в случай че всякога с тази си осанка тикате брачна половинка към футбола или към бара, тогава, несъмнено, вие ще престанете да бъдете ослепителен и забавен човек за него. Но няма да сте забавна и на себе си.

 препоръки

Съвет № 5

Не обсъждайте брачна половинка си с другари или с майка си. Като цяло защитавайте персоналното си пространство по всевъзможен вероятен метод от интервенция и оценки на трети страни. Не позволявайте на никого да подлага на критика метода, по който живеете. Или да наложите своята позиция по въпроси, които касаят двама ви.

Разбира се, малко евентуално е преценките на майката незабавно да доведат до бракоразвод, само че в случай че тя непрекъснато натяква: „ Мъжът ти печели малко “ или „ Той постоянно пътува в командировки “, рано или късно това ще стартира да звучи в главата ти. Какво да вършиме? Изградете граници с майка си във връзка с живота ви със брачна половинка ви. Просто би трябвало да извършите това, в случай че желаете да имате дълъг и благополучен брак.

Съвет № 6

Не се омъжвай за някого, за който не си сигурна. Колкото и да ни се желае като цяло той няма да се промени. Ако в взаимната ви история към този момент има борби, изменничества, съмнение, тогава ще би трябвало да чуете неприятни вести: постоянно ще бъде по този начин. Самият факт на брака не е в положение да редактира полезностите на вашия сътрудник, изключително по метода, по който вие желаете. Но е доста мъчно да гледаш на човек без илюзии. Разберете едно нещо: всичко, което виждате, е човек, а всичко, което си мислите, е вашата фикция. Дали ще живееш с действителен човек или с фантазията си - зависи от теб.

 препоръки

Съвет № 7

Щастието е в дребните неща и мигове. Същото е и в брака. Няма постоянно да е като през първите месеци. Понякога ще бъде прекомерно умерено, от време на време ще бъде скучно, от време на време ще бъде блестящо. Не можем да бъдем постоянно радостни и за себе си, и както двойка: ние просто оставаме себе си с всичките си настроения и положения. Затова не възлагайте огромни очаквания на брака, че ще се ожените и ще пристигна безотговорно развлечение. Не. Радвайте се, когато то се случва, не се вторачвайте в неналичието му. И като цяло – не зацикляйте.

Съвет № 8

Знаете ли на какво в действителност се гради съюзът сред мъжа и дамата? В Индия споделят, че бракът може да продължи постоянно, в случай че има три съвпадения. И тогава те сочат към главата, сърцето и долната част на корема. Разбира се, ние не постоянно си съответстваме физически, духовно и интелектуално по едно и също време, само че въпреки всичко би трябвало да има допирни точки. Не става въпрос за краткотраен разказ, а за дълготрайна история. Ето за какво, в случай че харесвате джаз, а той отиде на караоке, тогава някой ден, повярвайте, това ще бъде сериозна причина да се разделите. Никой не ви кара да търсите сътрудник с абонамент за Къщата на музиката, само че въпреки всичко ще е ужасно, в случай че сте на една или най-малко на паралелна вълна.

Съвет № 9

Липса на проекти. Може да се изненадате, само че 90 % от двойките, когато се оженят, стопират да живеят и стартират да възнамеряват. Деца, ваканции, ипотеки, вили, преобразяване (внимание!) в родители. Къде е спонтанността? Къде е " тук и в този момент "? Каква вила? Ще се вълнувате от нови проекти за няколко месеца и по-късно ще се превърнете в хора с изказвания, които са неприятни един на различен.

Разбира се, би трябвало да си вършиме проекти, само че би трябвало да вършиме това доста деликатно, постепенно и без напън. Светът няма да се срине, в случай че на идната вечер не обсъдите лихвите и някои разновидности покупка на жилище. Живейте леко, колкото и мъчно да наподобява. Точно това ни сплотява и задържа, а не всичко изброено нагоре.

Съвет № 10

Обичайте, зареждайте с обич сърцето си. Обичайте просто по този начин, без причина. Научете се да обичате без причина. Понякога се предавайте, от време на време правете това, което откровено желаете. Но не обиждайте колегата си и не се обиждайте сама. Колкото повече безусловна обич имате в сърцето си, толкоз по-ефективно тя ще циркулира през тялото ви и ще доближи до колегата ви. Обичайте, само че не забравяйте, че любовта идва с опита. Всъщност с годините любовта става доста по-голяма, а качеството й – по-дълбоко и по-мощно.

И в никакъв случай не забравяйте: любовта е единствено ваш ИЗБОР и ваша отговорност.

Джулия Мара

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР