Николай Ненчев, фейсбукНиколай НенчевПонеже много се говори тези дни за

...
Николай Ненчев, фейсбукНиколай НенчевПонеже много се говори тези дни за
Коментари Харесай

За късата обществена памет и българските лобисти на руски интереси!


Николай Ненчев, фейсбук
Николай Ненчев
Понеже доста се приказва тези дни за обвързаността на няколко български държавни управления с Кремъл, а актуалните ръководещи путинисти безочливо „ недоумяват “, дано им напомня мръсната работа, която вършеха и не престават да правят в интерес на Кремъл и в прорез с българския народен интерес.

В собствен отчет за предходната година ДАНС още веднъж установи систематичен съветски интерес към модернизацията в армията ни. Не, че в миналото някой се е съмнявал в този нездравословен интерес на Кремъл. Факт са и саботажите, свързани със опозиция за откъсването ни от съветския военно-промишлен комплекс, и обвързването ни с въоръжение, съответстващо на стандартите на НАТО.

На този декор съветската интервенция в страната ни към този момент е публична. От тези обстоятелства не могат да избягат и формалните лица, които съставляват институциите. Това ги вкарва в капан и те сами се саморазобличават.

Станахме очевидци на „ недоумението “ на следващия длъжностен министър на защитата – доближен боен от русофилския кръг на Радев. Въпросният Д. Стоянов се чуди: „ Не зная за какво се пробват да ни прикачат като съветско държавно управление. Не виждам причина за това нещо. “ Смисълът на тактиката „ Радев “ в българската политика, както и кръгът му, който беше овластен на най-високо равнище в страната, е само в логиката на хибридната война на Русия за преодоляването на България.

Веднъж към този момент изиграха поставената им роля на „ натовски “ генерали, само че в процеса на протичащата се експанзия на Русия и под натиска на потребностите на Кремъл те се саморазобличиха. Направиха всичко допустимо и използваха цялата си власт и низост, с цел да препятстват препоръчаните от мен промени в Закона за защитата и въоръжените сили (ЗОВС), с цел да бъде допустима взаимна защита на въздушното ни пространство с нашите съдружници от НАТО.

Нали си спомняте, че тогава „ натовският “ военачалник Радев разгласи обществено, че не е склонен с това решение на Народното събрание. Вероятно по подстрекателство на Решетников го назова „ изменничество и отвод от народен суверенитет! “.

Чии ползи е защитавал в този миг днешният ни прокремълски президент? Професионално късогледство, изменничество в интерес на Кремъл, … или и двете? Сами преценете! Предполагам, че сами разбирате смисъла на този Радев изблик – български военачалник да оспорва решение на Народното събрание.

А то е резултат на неимоверните ми напъните и срещите ми с всички парламентарни групи (с изключение на АТАКА) и беше признато с болшинство, доста по-голямо от болшинството, което поддържаше държавното управление! И единствено си представете, от позицията на днешната сериозна обстановка за националната ни сигурност и презимената ни изтребителна авиация, по виновност на Радев и Стоянов, че нямахме тази смяна в ЗОВС!

Кой щеше да обезпечава защитата на въздушното ни пространство в този момент? И кой различен след мен би дръзнал да предприеме тези промени!? Нали не сте не запомнили и съпротивата на Радев и Стоянов против придобиването на F-16, като лобираха за Грипен.

Помня, че това си беше същинска „ война “. Война сред нашата евроатлантическа политика против проруските сили у нас, като се почне от Българска социалистическа партия и се стигне до „ острието “ на съветската хибридна война, което те сътвориха – Радев и неговия доближен кръг.

Скочиха с цялата си „ експертиза “ против ремонта на МИГ-29 в съюзническа Полша, с цел да обезпечат продължаването на зависимостта ни от съветския военно-промишлен комплекс и наливането на парите в Русия. Тук съм директен очевидец и пострадал от мръсните им каузи. Повече от пет години бях обвиняем, по техни внушения, и вследствие на прокремълския лобист и Главен прокурор тогава С. Цацаров!

Българските лобисти на съветския интерес повдигнаха неуместното обвиняване към мен, че „ съм уязвил съветския интерес в лицето на РСК-МИГ “. Същите тези хора свидетелстваха против мен, поради подписания контракт за ремонт на изтребителите в съюзническа Полша. Днес с цялата си безочливост, разчитайки на късата памет на обществото и прокремълските медии, същите тези хибридни бойци от първия ред на войната на Путин против България и цялата европейска цивилизация, се пробват да се показват за загрижени по договорката за F-16.

Открито и безочливо се пробват да употребяват контрактуваното от мен през 2016 година съглашение с Полша за ремонт на МИГ-29. Те щели да взимат самолети на лизинг. Те – същите, който направиха всичко допустимо да забавят модернизацията и да ни оставят в областта на господаря на „ специфичната военна интервенция – окупация “ в Украйна.

Партиите на Радев, Българска социалистическа партия и всички, които го подкрепяха, а през днешния ден гузно мълчат, би трябвало да бъдат изолирани от ръководството на страната! Иначе те ще продължат да подчиняват страната ни в полза на евразийската империя на Путин.

На фотографията са Радев и Стоянов, свидетелстват против мен в правосъдната зала, поради контракта, който подписах с Полша за ремонта на МИГ-29!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР