Николай и Красимир Маринови – Маргините са в трепетно очакване

...
Николай и Красимир Маринови – Маргините са в трепетно очакване
Коментари Харесай

Ново бебе чака семейството на Маргините

Николай и Красимир Маринови – Маргините са в трепетно очакване на богатства новина. Двамата ще се снабдят с първи праплеменник научи HotArena.

Голямата щерка на сестра им Марияна - Бисера, е бременна. Момичето ще стане майка до края на лятото. Доскоро Бисера криеше бременността си от поверие, само че към този момент наедрялото коремчето я издава. От известната фамилия пазят в загадка пола на бебето. По-малката сестра на Бисера - Мария също е в трепетно очакване да стане вуйна.
 Ново бебе чака фамилията на Маргините

Новината за бременността на Бисера идва няколко месеца след грандиозната и женитба с към 300 посетители. Тя се ожени за дългогодишния си другар Юра Месропян през септември. Братята Маргини не бяха видяни на церемонията, само че пък тяхната майка Соня Маринова почете венчавката.

Племенницата на Маргините и Юра бяха дружно 5 години преди да узаконят връзката си. Любовта им пламва на абитуриентския бал на Бисера, а предлагането за брак бе през 2019-а. Пловдивчанинът с арменски корени е наследник на прочут месарски необут.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР