Никола Минчев редактира публикацията си във Фейсбук и добави снимка

...
Никола Минчев редактира публикацията си във Фейсбук и добави снимка
Коментари Харесай

Шефът на парламента показа лични данни. Разсея ли обвиненията?

Никола Минчев редактира обявата си във Facebook и добави фотография и на първата страница от позитивния си тест за Коронавирус. На нея се виждат персоналните данни на ръководителя на Народното събрание.

"Редактирано в 18:38: Поради зародили спекулации (надали последни), че пробата (а) не бил мой; и (б) бил от сутринта на 10.01, ползвам фотография на първа страница от досието – написа, че е на Никола Минчев (знам, че има и други с това име, само че ЕГН няма да публикувам), както и стр. 3, без подгъв при датата – дата на принтиране 12.01, 9:57 ч. Ако на някого му липсват доста печати или други обичайни реквизити, показвам, че това е разпечатка от портала за регистрация на проби в РЗИ, както демонстрира и линкът най-долу на първата страница ", изяснява той.

Първоначално през вчерашния ден шефът на Народното събрание бе споделил единствено резултата. Няколко часа по-късно обаче бяха повдигнати редица въпроси.

"Коя е лабораторията в София, която работи непрекъснато и предлага експресно проучване на PCR за към 50 минути и кой е бил дежурният лекар-микробиолог/вирусолог, валидирал проучването на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев измежду нощ и отвън работно време ", попита в обява също във Facebook някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

В понеделник след провеждането на Консултативния съвет за национална сигурност стана ясно, че Никола Минчев се е почувствал зле и незабавно е направил тест, който е бил позитивен за COVID-19. За всички участници в съвета последва карантина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР