Никакво подценяване на съперника и строга дисциплина от първата секунда

...
Никакво подценяване на съперника и строга дисциплина от първата секунда
Коментари Харесай

Любо Пенев: Да не се заблуждаваме от мястото на "Левски". Никакво отпускане!

Никакво подценяване на противника и строга дисциплинираност от първата секунда до последния съдийски сигнал - по този метод в ЦСКА се надяват да излязат спечелили в дербито с " Левски ", което ще се играе в неделя (26 април).

Двата отбора са в полюсна обстановка. " Червените " сега са трети с 47 точки, до момента в който противниците им от стадион " Георги Аспарухов " са на нежеланата 9-та позиция с 28 пункта. Това обаче не би трябвало да успокоява футболистите, безапелационен е треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.



" Винаги напомням моите футболисти, че не би трябвало да се подценява нито един противник, без значение по какъв начин се споделя и кое място заема в класирането. След два дни е Вечното дерби - доста значим мач, забавен мач. Не желая да приказвам за любимец, тъй като не всеки път тимът в по-добра форма побеждава. Това е едно дерби, ние ще се подготвим за мача. Продължаваме да постановяваме стила, който построяваме и ще преследваме успеха с всички футболисти, които имаме разполагаем. Никакво разпределяне не би трябвало да има в нашия тим ", съобщи Пенев на обичайна си конференция и добави:

" Въпросът е да играем по най-хубавия метод. Момчетата, които ще вземат присъединяване, да се раздават и да бъдат дисциплинирани от първата секунда до последния съдийски сигнал. Това е най-важното. Ако има добра игра, добра организация, ще последва положително показване, което ще бъде запомнено и с голове. Ще забележим. Аз съм оптимист. Ние се готвим за всеки един мач, освен за този. Остава ни много работа преди футболистите да излязат във почивка "

Снимка: cska.bg

Пенев беше безапелационен, че е осведомен добре с формата на " сините ", които записаха две загуби в последните си срещи - от " Лудогорец " и " Локомотив " Пловдив. ЦСКА пък завоюва с 6:0 против " Монтана " и загуби с 1:2 от " Царско село ".

" Аз следя всички противници, в това число и " Левски ". Това е мач, в който ние би трябвало да подходим да не се заблуждаваме от това къде се намира " Левски ". Играят съществено и с доста предпочитание. Спирам до тук, няма да разгадавам повече неща. Очаквам сериозен мач и борба. Всеки един тим, който се изправя против ЦСКА желае да даде оптималното, по този начин ще бъде и в неделя. ", уверен е той.

В типичния си жанр Пенев подлага на критика медиите, че не са задоволително сериозни към съдийството.

Снимка: Lap.bg

" Вие сте мощни медии, само че пропускате този значим миг да анализирате. Трябва да намерите вашето мястото в този наш български футбол и да престанете да позволявате да ви мачкат и да ви подреждат ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР