„Никакви опити на наркобароните в Столипиново и на използваните от

...
„Никакви опити на наркобароните в Столипиново и на използваните от
Коментари Харесай

Каракачанов: Лъжите на наркобароните няма да попречат на прилагането на закона

„ Никакви опити на наркобароните в " Столипиново " и на употребяваните от тях наркозависими да изопачават действителността и да приказват неистини за дейностите на полицията няма да попречат на използването на закона”.

Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в публична позиция, изпратена до медиите. Повод за думите му е избухналото нощес напрежение в пловдивския квартал. При спецакция бе конфискуван половин кг хероин, а четирима души бяха арестувани. Повече от 500 души се събраха пред едно от заведенията, което е било претърсено, а поданици на квартала се оплакаха, че служителите на реда чупели всичко наред, имало и бити хора.
Половин кг хероин е конфискуван при полицейската интервенция в „ Столипиново ” Четиримата арестувани остават за 24 часа в ареста
„ Тези неистини ще зарадват само добре платените така наречен правозащитници, за които безнаказаността на нарушителите е по-важна от здравето и живота на децата ни”, споделя още Каракачанов.

Вицепремиерът съобщи, че поддържа напълно законовите дейности на полицията и използването на закона с цялата му мощ.
Акция на полицията в " Столипиново ", четирима задържани след инспекция за опиати В махалата са се събрали над 500 души пред заведение, което е претърсено
Каракачанов разяснява, че конфискуваното количество хероин надалеч надвишава рамките на " Столипиново " и явно е било предопределено за продажба в целия Пловдив и покрайнината, в това число и на малолетни и малолетни.

Той посочи, че приложената физическа мощ при задържането на четиримата задържани е в сходство със закона, разрешаващ приложимост на мощ в случаите на опозиция против дейностите на органите на реда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР