Запис №3 – Кирил Петков нарежда: Даваме Горанов на Магнитски“.

...
Запис №3 – Кирил Петков нарежда: Даваме Горанов на Магнитски“.
Коментари Харесай

Запис №3 – Кирил Петков нарежда: Даваме Горанов на „Магнитски“


Запис №3 – Кирил Петков подрежда: Даваме Горанов на „ Магнитски “. Трети запис от конфиденциални диалози на управлението на ПП . В него Кирил Петков приказва за „ Магнитски “.
„ Даваме Горанов на Магнитски “,
споделя Петков. Не излиза наяве от кой миг е записът. Бившият финансов министър Владислав Горанов беше глобен на 10 февруари 2023 година

За първия изминал запис беше доказано от Политическа партия, че е от интервала преди изборите предходната година, които бяха на 2 април.

Кирил Петков не разяснява нищо съответно,
а единствено разгласи записите за манипулирани.
В новия трети запис Кирил Петков изяснява по какъв начин в действителност ТЕ „ вкарват в Магнитски “ – посредством „ Американеца “ и „ Джереми “,
който след това да им прави с това … рекламата.
Кирил Петков: …. “Целия тоя филм в действителност е акт за отминалост на досиетата, които са видели – и за Черепа, и за депесарите, които са в този ред, който всички ни упрекваха, че прибързваме. Реално той е в съюз с всичките партии и благоприятни условия в моя…

Те са един естествен ред, щото имаш обвиняване, имаш признания за самия фонд… пари няма. Щото сподели, че са ощетили ГЕРБ…

По отношение на Черепа банковите тегления той им ги е дал част от досието по какъв брой са изтеглени. Имаме две писмени пояснения на двама очевидеца. Единият е водачът, който споделя – аз карах Божков всеки две седмици… и той внасяше евро. Това е документално.

Вторият е, а, такова, вторият е секретарката на Асен, която сподели – той идваше всеки две седмици, носеше нещо, караше ме да не го протоколирам в книгата с гостите.

Отделно всички тези обстоятелства ги има и американеца.

И в действителност в случай че дадем Магнитски на Горанов /б.р. – Владислав Горанов/, те ще бъдат…

Даваме Горанов на Магнитски, тъй като той е давал, не вземал – давал плана на държавни чиновници, които да трансформират Закона за хазарта. В смисъл, американците му го споделят като предоставяне, щото като финансов министър му остава един човек, на който би трябвало да … да го смени закона – това е единствено Борисов.

И това, това е разпределението съгласно мене на по какъв начин стоят действително нещата в България.

И в този момент имаме единствения вероятен вид.

А настрана ще се покаже на Джереми… – …Джереми…, който е… в компанията и индивидът, който прави… по какъв начин да наподобява рекламата, какво – що.

…Много забавно. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР