Ние сме отговорни и ако някой ни потърси, естествено ще

...
Ние сме отговорни и ако някой ни потърси, естествено ще
Коментари Харесай

Сензация? ГЕРБ с важна новина за кабинета

" Ние сме виновни и в случай че някой ни потърси, естествено ще се отзовем на тези диалози. Дали ще реализираме някакво единодушие, дали ще може да имаме някакъв компромис, е различен въпрос ". Това сподели по NOVA NEWS Александър Ненков от ГЕРБ-СДС във връзка първия мандат на Политическа партия, който се чака да бъде връчен на следващия ден от президента.

" Но да се стигне до такава степен, минимум би трябвало да се понижи това напрежение, да се спре с реториката за мафия, мутри. Това са прилагателни, които не способстват за търсенето на разговор ”, уточни Ненков. Той обаче акцентира, че никой не ги е потърсил за поддръжка.

Според Ненков се случва това, за което от ГЕРБ са предупреждавали: че обединението, която управляваше до скоро, е съединена на " база на омразата и отрицанието просто да не е ГЕРБ. И в последна сметка всички взаимни нападки и недоразумение сред съдружните сътрудници е, че не могат да образуват визия накъде желаят да отиде страната ”.

Какво ще се случи зависи от съдружните сътрудници, счита още депутатът. Той напомни позицията на партията, изказана от Бойко Борисов, че ГЕРБ като цяло е подготвена да прави договаряния и да се търси държавно управление с прозападно мислене, написа Novini.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР