Ние сме много зле по отношение на администрация, ремонти и

...
Ние сме много зле по отношение на администрация, ремонти и
Коментари Харесай

Йордан Камджалов: Какъв Бойко, какъв Слави? Цяла Европа е в криза

" Ние сме доста зле във връзка с администрация, поправки и така нататък, само че България се оказа едно от най-свободните места в Европа. Аз през днешния ден бях на летището, минах през цялата машина за безобразно правене на пари - тестването, маските, здравната система. Това, което в България не се знае и не се приказва за него е, че българските медии са доста изборни, а в Германия да вземем за пример се случват доста неща, които се пропущат, може би и от мързел ". Това разяснява диригентът Йордан Камджалов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Това, което мога да опиша от първо лице е, че сътрудникът на моя професор по астрофизика, който завежда катедрата в университета в Хайделберг. Неговият сътрудник е извънреден специалист по здравно право, който написа книги на доста високо интернационално равнище. Той непосредствено прикани здравният министър в съда, а по-късно беше душевен унизен месеци наред и по-късно го оповестиха за душевен неустойчив и го изкараха от играта, като го затвориха даже и в здравно заведение ", описа още диригентът.

" Друг доктор, който раздаде бележки на децата в учебното заведение, в което учат моите деца, да не носят маски, тъй като е потвърдено нездравословно, го заплашиха със гибел. Впоследствие, с цел да не го унищожат той отпътува за Африка със фамилията си. Това е бащата на един от съучениците на моя наследник Кубрат. Този човек има няколко клиники в Хайделберг. Той си заряза работата и просто отиде в Африка. Това дете е просто изчезнало от класа на сина ми ", сподели още той.

" Така че какво приказваме какъв е Бойко Борисов, какъв е Слави Трифонов, какви са патриотите. Цяла Европа е във феноменална рецесия. Не е утешително, само че това прави все по-допустимо разбирането, че бедната и смазана България за следващ път ще бъде принудена да даде импулси и да опложда изпаднала Европа. Това се е случило по време на траките, по-късно по време на богомилите и в този момент в 21 век ще се случи още веднъж ", добави Камджалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР