Председателят на сръбския парламент Ана Бърнабич обяви избори за 2

...
Председателят на сръбския парламент Ана Бърнабич обяви избори за 2
Коментари Харесай

Бърнабич: Местните избори в Сърбия ще бъдат на 2 юни


Председателят на сръбския парламент Ана Бърнабич разгласи избори за 2 юни в 66 единици на локалното самоуправление, в същия ден, в който ще се проведат и изборите в Белград.

" В резултат на сполучливия разговор сред парламентарно показаните партии са изпълнени изискванията за насрочване на избори в 66 единици за локално самоуправление. Изборите в тези единици на локалното самоуправление ще се проведат в същия ден, в който ще се проведат и изборите за съветници в Скупщината на Белград, т.е. на 2 юни тази година. Щастлива съм, че от Народното събрание изпратихме мощно обръщение към всички наши жители, че като техни определени представители сме способни да беседваме и да реализираме съглашение макар всичките ни разлики ", сподели Бърнабич.

Тя още един път прикани всички политически артисти да се погрижат за това, че политиката не би трябвало и не би трябвало да бъде инструмент, който разделя хората, и че е общо обвързване политическата система да се развива в демократична посока, която предизвиква разговора, взаимното почитание и по-голямата степен на съгласие.

Снимка:БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР