Ние с г-жа Искра Михайлова не разглеждаме политическите си опоненти

...
Ние с г-жа Искра Михайлова не разглеждаме политическите си опоненти
Коментари Харесай

Карадайъ каза какво ще е отношението му към опонентите

Ние с госпожа Искра Михайлова не преглеждаме политическите си съперници като врагове, а като хора с разнообразни полезности, като благосъстояние за правене на политика.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, претендент за президент от Движението, на среща с хората от Монтана.

Заедно с него пред гласоподавателите застанаха претендентът за вицепрезидент Искра Михайлова, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк и Димитър Аврамов, лидер на листата на Движение за права и свободи в региона.



Изправям се пред вас в мъчно време, изпълнено с тествания и провокации, когато хората се тормозят за здравето си, работата си, за хляба, сподели Карадайъ.

И добави: „ Но и във време на вяра, че с общи старания, дружно можем да създадем нашата Родина България по-добро място за живеене”.

Ще бъдем президентът и вицепрезидентът които слагат ясни национални цели – новата е да реализираме междинните европейски стандарти на живот допустимо най-бързо, съобщи Карадайъ.

Той акцентира, че Движение за права и свободи има самочувствието да предлага през днешния ден нови национални цели, тъй като още от зората на демокрацията Движението показва мястото и пътя на България.

Във време, когато страната ни още беше във Варшавския контракт, нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган формулира от трибуната на Народното събрание задачата на България да бъде член на Европейски Съюз, само че уточни, че пътят за това минава първо през участието й в НАТО, напомни Карадайъ.

И съобщи: „ Успяхме да убедим и леви, и десни, да реализираме консенсус в обществото и през 2004 година България влезе в НАТО.

И нашият почетен ръководител получи златен орден от Конгреса на Америка за приноса му за участие на България в НАТО и за приноса му за мирния преход от комунизъм към народна власт. Това е Движението за права и свободи. Така вършим политика ние, Движение за права и свободи – с ясна цел, ясни цели, ясна стратегия.”

След 2009 година в България няма цел, няма посока. Това е огромният ни проблем, без значение кои са били министър председатели и кои са били президенти, никой не е дефинирал ясна цел за последните 12 години. Затова няма по какъв начин да имаме триумфи, сподели още Карадайъ.

Президентът на Република България би трябвало да предлага национални, сплотяващи дела, цели. Ние можем да застанем пред вас и да кажем, че България би трябвало да има ясна цел, която да стартира да стартира да осъществя от през днешния ден - да доближи междинните европейски стандарти на живот час по-скоро, сподели Карадайъ.

И напомни, че 5 години Движение за права и свободи има стратегия за интензивен стопански напредък с 3 съществени целта: чист въздух, чиста вода, чисти храни, чиста сила – зелена стопанска система, високи технологии и включване на свободните и дейни жители в политическите процеси.

Ние с госпожа Искра Михайлова сме поръчител, че Конституцията и законите на страната ще се съблюдават и ще се работи за ползите на народа и на страната. Не като последните президенти и техните служебни министри да употребяват държавния уред за принуда против политическите си съперници, газейки конституцията и законите на страната, акцентира водачът на Движение за права и свободи.

Нека дружно, самоуверено и уверено да се включим в тази предизборна акция, с цел да спечелим изборите. Желая триумф на нашата Родина България с номер 17, заключи Карадайъ.

Мисията на вицепрезидента на Република България са идеите - същинските дела, които засягат цялото общество – битката с демографската рецесия, развиването на образованието, на науката, популяризирането на културното завещание, сподели претендентът за вицепрезидент на Движение за права и свободи Искра Михайлова.

Движение за права и свободи отстоява всеки ден демокрацията в България, дружно с нея отстоява и държавността, безапелационна бе Михайлова.

Ние ще продължим да бъдем пазители на демокрацията в България, съобщи и президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк.

„ Движение за права и свободи е партията на напредъка и на вярата. Пет години приказваме, че имаме стратегия, която се основава на европейските цели.

Вчера пристигна изпълнителният вицепрезидент на Европейската комисия Франс Тимерманс и сподели на ръководещите, в случай че желаете да се възползвате от огромния европейски трен, който е и бърз, качвайте се незабавно на него, тъй като сте закъснели.

Явно вицепрезидентът по еврофондовете Атанас Пеканов го чу и внесе Плана за възобновяване, само че късно.

Няма да си получим 17% предплатено от сумите”, изясни евродепутатът. И сподели, че България е в тежки рецесии: здравна, икономическа, демографска, политическа, тъй като няма консенсус. Трябва да върнем диалозите сред институциите, не на улицата, безапелационен бе Кючюк.

На 14 ноември с изключение на за парламент, гласуваме и за президент. Тези избори са доста значими. Досегашният президент се изявяваше по-скоро като партиен водач, разделяше нацията, сподели лидерът на листата на Движение за права и свободи в Монтана Димитър Аврамов. И добави: „ Моят избор за президент е Мустафа Карадайъ, гласувайте с № 17”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР