„Ние много добре чуваме какво казват хората и се съобразяваме

...
„Ние много добре чуваме какво казват хората и се съобразяваме
Коментари Харесай

Христо Проданов: Правителството на мафията е време да си ходи


„ Ние доста добре чуваме какво споделят хората и се съобразяваме с това. Убедени сме в едно - опитите за яхане, оцветяване и политизиране на митинга ще бъдат единствено в интерес на мафията, която ръководи страната и ще убие неговата инерция. Поради тази причина, ние вършим наш, ляв митинг на Българска социалистическа партия, в доста друго време, от 11 часа, с цел да не се смесва с другия митинг. На мен ми вършат неприятно усещане опитите на „ Да, България! “ и Христо Иванов да се възползват от този митинг. Разговор за лявото и дясното решение на проблемите на хората може да има само в бъдеще, на предварителните или постоянни избори. Но с цел да се води диалог за леви или десни политики, би трябвало да стъпим на здрава основа и да изметем корупцията от ръководството на страната. Общата цел на всички жители би трябвало да бъде борбата с мафията и изриването й от ръководството “. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов пред Българска национална телевизия.

По думите на Проданов, курсът на Борисов към постоянни избори с поддръжката на съдружните партии в държавното управление наподобява доста неустойчив. „ Това са под паника дейности от страна на Борисов, с цел да може най-сетне да изкара един цялостен мандат и да не остане в историята като премиера, който не е съумял да изкара мандата си. Всички негови под паника дейности са свързани с персоналното му оцеляване до края на мандата. Протестите и недоволството на хората от ден на ден ще нарастват. Очаквамходът му да бъде несполучлив и скоро държавното управление на мафията да подаде оставка и да си върви, където му е мястото “, съобщи депутатът от левицата.

Относно излизането на президента на митингите, Проданов съобщи, че това е негово обвързване. „ Той остана единствената ръководеща институция сега, която е непокварена и не е завладяна от мафията “, заключи социалистът.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР