Ние го заявихме в декларациите – ще сме конструктивна опозиция.

...
Ние го заявихме в декларациите – ще сме конструктивна опозиция.
Коментари Харесай

Биков: Очевидно се оформи вече мнозинство на партиите на протеста и ДПС

" Ние го декларирахме в декларациите – ще сме градивна съпротива. Очевидно се оформи вече мнозинство при избора на госпожа Митева като ръководител на Народното събрание. Тя беше подкрепена от партиите на митинга и Движение за права и свободи. Лично аз считам, че тази настройка ще се резервира. Според мен ще има държавно управление на партиите на митинга и Движение за права и свободи. Такава прогноза направи депутатът Тома Биков  от ГЕРБ.

Той изясни, че е било непринудено решение на ПГ на ГЕРБ-СДС да не се снимат дружно с останалите партии на общата фотография пред постройката на Народното събрание, защото другите партиите са ги наричали до през вчерашния ден „ мафиоти и крадци “.

Според него бъдещето държавно управление няма потребност от поддръжката на ГЕРБ-СДС. Според него ще има " плавни и динамични " болшинства от вид ръководство " Любен Беров ", защото такова ръководство ще има краткотраен темперамент и няма да се носи политическа отговорност, тъй като и министър-председателят няма да е водач на партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР