Сгушена в югоизточната част на Карибите, Гренада има буйни тропически

...
Сгушена в югоизточната част на Карибите, Гренада има буйни тропически
Коментари Харесай

Карибски пътешествия: Островът на подправките

Сгушена в югоизточната част на Карибите, Гренада има буйни тропически пейзажи, девствени плажове, витална просвета, гмуркане и уелнес преживявания от международна класа и процъфтяваща кулинарна сцена . Често наричана " Островът на подправките ", Гренада е известна с богатата си флора и фауна. Вулканичният генезис на острова го е дарил с плодородна почва, осигуряваща идеални условия за развъждане на подправки като индийско орехче, канела и карамфил.
 Сифнос – най-вкусният гръцки остров!  Сифнос – най-вкусният гръцки остров!  Сифнос – най-вкусният гръцки остров!  Сифнос – най-вкусният гръцки остров!
Националният парк Grand Etang - буйно и тропическо пространство, кани феновете на природата да се разходят из тропическите гори, да открият скрити водопади и да следят разнообразна дива природа. Вътрешността на острова е като жив гоблен от хълмове и долини, създаващи обаятелен декор за завършения навън .
 Вижте приказния първокласен остров за 33 000 $ на вечер  Вижте приказния първокласен остров за 33 000 $ на вечер  Вижте приказния първокласен остров за 33 000 $ на вечер  Вижте приказния първокласен остров за 33 000 $ на вечер
Плажовете на Гренада са не по-малко впечатляващи. Емблематичният плаж Grand Anse се простира на две благи, предлагайки прахообразен бял пясък и кристално чисти води. Кулинарната сцена на Гренада е възхитителна комбинация от африкански, европейски и карибски въздействия. Богатата почва и тропическият климат на острова обезпечават обилие от свежи и ароматни съставки, които готвачите включват в своите творения. Местните пазари, като оживения пазар за подправки и занаяти Grand Anse, предлагат пътешествие из гренадските подправки, плодове и занаяти. Посетителите могат да се насладят на оживената улична храна на острова, в това число известния „ oil down “ – щедро ядене в една тенджера, включващо хлебно дърво, осолено месо и многообразие от зеленчуци, приготвени в кокосово мляко.
 Най-добрите дестинации за соло странствуване  Най-добрите дестинации за соло странствуване  Най-добрите дестинации за соло странствуване  Най-добрите дестинации за соло странствуване
На острова изобилстват изискани заведения за хранене, като заведения за хранене като Rhodes Restaurant и BB's Crabback оферират гурме ястия, представящи най-хубавото от гренадската и интернационалната кухня. Акцентът върху пресни, локални артикули подсигурява, че всяко хранене е празник на разнообразните усети на острова. Пътуващите ще намерят доста благоприятни условия, когато става въпрос за настаняване в Гренада.

 Гренада

Тези, които търсят петзвезден разкош, Spice Island Resort стои като фар на брега на Grand Anse Beach. Всеки от елегантно обзаведените суити има невероятна панорама към Карибско море . Архитектурата на курорта безпроблемно съчетава модерните улеснения с карибската хармония, създавайки спокойна и привлекателна атмосфера. Гостите могат да се насладят на частни балкони, дребни басейни и просторни жилищни зони, които предефинират концепцията за разкош. Ангажиментът на курорта към устойчивостта е явен в неговите практики, от снабдяването с локални артикули за неговите заведения за хранене до използването на екологични начинания. Комбинацията от благосъстояние и екологично схващане отличава Spice Island Resort като модел на виновен разкош.

 Гренада

За пасажерите, търсещи по-интимно и насаме преживяване, Laluna предлага бутиково леговище в югозападния завършек на острова. Заобиколен от буйни градини и с аспект към частен плаж, Laluna въплъщава спокойствието и уединението.

Местата за настаняване в Laluna варират от очарователни вили до първокласни имения, всяко проектирано със комбинация от азиатски и карибски въздействия. Павилионът за йога навън и спа центърът в балийски жанр способстват за холистичния метод на курорта към благосъстоянието . Италианският ресторант на Laluna, който е ситуиран на брега на морето, предлага възхитителна средиземноморска кухня, употребявайки локални артикули. Това обединение на интернационалните усети с гренадска прохлада основава кулинарно преживяване, което отразява уговорката на курорта да обезпечи неповторим и вълнуващ престой.

За двойки, които търсят ол инклузив бягство за възрастни, Sandals Grenada е добър вид. Разположен на плажа Pink Gin, Sandals Grenada се гордее с многообразие от места за настаняване, от сантиментални жилища със лични дребни басейни до вили на брега на морето. Вниманието на курорта към детайла е явно в неговия дизайн, с живописни градини, инфинити басейни и гурме заведения за хранене.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Любителите на гмуркането ще открият, че Sandals Grenada е парадайс за подводно проучване. Курортът предлага сертифицирани от PADI екскурзии за гмуркане, позволяващи на гостите да открият оживения морски живот и кораловите рифове, които заобикалят острова. С опитни инструктори и първокласно съоръжение, Sandals Grenada подсигурява безвредно и вълнуващо гмуркане за всички равнища на умения.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР