Вътрешният министър Калин Стоянов готви голяма изненада за децата! Демонстрации на

...
Вътрешният министър Калин Стоянов готви голяма изненада за децата!
Демонстрации на
Коментари Харесай

Вътрешният министър Калин Стоянов готви голяма изненада за децата!

Вътрешният министър Калин Стоянов готви огромна изненада за децата!

Демонстрации на полицейска и пожарна техника ще могат да следят децата през днешния ден, ще могат да се качат в служебни коли. С разнообразни игри и занимания аниматори ще повдигат настроението им „, заяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. 

Забавленията ще се случат през днешния ден 1 юни – Деня на детето, от 10:00 часа. Министерството на вътрешните работи провежда специфичен празник за децата в пространството сред постройката на ведомството от ул. „ Паренсов “ и градинката при църквата „ Св. Седмочисленици “ в София. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов.

Вътрешният министър Калин Стоянов готви огромна изненада за децата! 01.06.24 08:18 Калина Андролова яростно за Доналд Тръмп: „ Това е срам, изцяло манипулиран развой “ 01.06.24 07:54 Помните ли Прамод Митал? Завръща се с гръм и тропот – желае 500 млн. $ поради „ Кремиковци “ 01.06.24 07:35 Термометрите удрят 33 градуса на сянка, следобяд обаче…! 01.06.24 07:06 Kакво ще се случи с тялото ви, в случай че се откажете изцяло от алкохола 01.06.24 06:50

„ Празникът ще продължи и по-късно същия ден с ЗD светлинен видео театър на постройката на Министерство на вътрешните работи, част от откриването на осведомително събитие „ Заедно за по-сигурно бъдеще “, добави Стоянов.

На 1️⃣ юни – Деня на детето, от 10.00 часа Министерството на вътрешните работи провежда специфичен празник за децата в…

Posted by Калин Стоянов on Friday 31 May 2024

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР