Италианската полиция разкри измама за милиарди евро за получаване на

...
Италианската полиция разкри измама за милиарди евро за получаване на
Коментари Харесай

Италианската полиция разкри измамна схема с данъчни кредити

Италианската полиция разкри машинация за милиарди евро за приемане на противозаконни данъчни заеми от държавни тласъци, които са имали за цел да насърчат обновяването на жилища. Това съобщи организация Ройтерс.

Финансовата полиция в северозападния град Савона е разследвала 311 души и е иззела данъчни заеми на стойност един милиард евро след претършуване на 85 компании в 10 италиански района.

Това е най-голямата интервенция от този тип в Италия до момента .

Според милиардите евро данъчни заеми не съществуват, защото са получени посредством потреблението на подправени фактури за работа, която в никакъв случай не е била осъществен ".

Италия вкара редица схеми през последните години, ориентирани към стимулиране на стопанската система, в това число " Супебонус ", който разреши на притежателите на жилища да приспадат 110% от разноските за енергоспестяваща работа от своите налози или да употребяват солидния данъчен заем като форма на заплащане при работа със строители или банки.

Разследващите настояват, че с самодейностите елементарно се злоупотребява. Правителството на премиера Джорджия Мелони разгласи преди месец, че е разкрило 16 милиарда евро измами, свързани с другите бонусни схеми.
 Италия разкри интернационална скица за източване на еврофондове
Италия разкри интернационална скица за източване на еврофондове

22 души са арестувани и са конфискувани активи за над 600 млн. евро
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР