До един месец ще бъде избран изпълнител за реконструкцията на

...
До един месец ще бъде избран изпълнител за реконструкцията на
Коментари Харесай

До месец избират кой ще реконструира ГКПП Капитан Андреево

" До един месец ще бъде определен реализатор за реконструкцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " , Това е декларирал служебният министър председател Димитър Главчев по време на визитата си Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", оповестиха от пресцентъра на Министерският съвет.

Предвижда се да се разшири към този момент съществуващият терминал, както и да се построи втори. Възложено е ускорено да се работи за разширението и на другите два пункта с Турция - при Лесово и при Малко Търново, и се чака напълно скоро и там да има съществено развиване.

Министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова сподели пред медии, че Министерство на регионалното развитие ще обезпечи връзката със скоростен път сред граничните пунктове " Лесово " и " Капитан Андреево ", с цел да може при претрупан трафик да се употребява активността и на двата пункта.
 Димитър Главчев води новия турски дипломат да видят опашките на Граничен контролно-пропусквателен пункт
Димитър Главчев води новия турски дипломат да видят опашките на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Малко Търново "

Граничният пункт е вторият най-натоварен в света и се обрисува да заеме първото място

" Прави се транспортен разбор, с цел да се види кой е най-хубавият вид за избор на план, който да бъде осъществен, с цел да може да е с вероятност за идващите 50 години ", изясни районният министър.

Премиерът регистрира и спад на миграционния напън на границата ни с Турция. " Повече от 70% са спаднали опитите за незаконно прекосяване на границата с Турция ", акцентира той.

На визитата бяха и посланикът на Турция Мехмет Саит Уянък , министърът на вътрешните работи Калин Стоянов , шефът на Агенция " Митници " Георги Димов , както и шефът на Главна дирекция " Гранична полиция " основен комисар Антон Златанов.
 Още едно дело за контрола на
Още едно дело за контрола на " Капитан Андреево " се залута в съда

Върховен административен съд върна делото на различен състав и наново
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР