„Ние единно в групата на БСП работихме активно в 44-то

...
„Ние единно в групата на БСП работихме активно в 44-то
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Решението на ситуацията с хаоса, който е обзел България, е свалянето на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт

„ Ние единно в групата на Българска социалистическа партия работихме интензивно в 44-то Народно заседание като съпротива, давахме други възможности на това пагубно за България ръководство. Те от първия до последния ден не се вслушваха в нашите оферти, в нашите препоръки и хрумвания, и закономерно Народното събрание е с най-ниския рейтинг и най-малката известност. “ Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в 23 МИР Христо Проданов в ефира на NovaNews, като добави, че единствените, които могат да сменят ГЕРБ и да ги смъкват от власт, са Българска социалистическа партия.

В предаването “Още от деня “ той разяснява казуса с протоколите: „ Ние считаме, че даже и в наглостта би трябвало да има граници. Когато имаш цялата изпълнителна власт, болшинство в Народното събрание и в ЦИК, когато си сътворил всичко това, да обвиняваш някой различен, е нищо различен с изключение на безочливост. Ние от Българска социалистическа партия бяхме срещу тези текстове, срещу измененията в Изборния кодекс. Ние се борихме напълно за машинно гласоподаване. “ Той напомни политическия акт на противоречие на левицата, посредством овакантяване на Народното събрание.

По думите му узаконяването на машините е в посока те да бъдат тествани и сигурни, а вотът на българските жители да бъде регистриран вярно. Той напомни, че на последните избори имаше 600 хиляди невалидни бюлетини.

„ Тъй като ние сме поредни и постоянно сме били такива, в случай че имаме болшинство в Народното събрание, ще приемем изборите да се организират напълно с машини. Ще поемем и отговорност, тъй като за разлика от тези, които сега ръководят, можем да носим такава. Бойко Борисов и ГЕРБ търсят постоянно някой, който да им е отговорен “, съобщи Христо Проданов.

Той изясни, че Българска социалистическа партия не отхвърля гласуването по пощата, само че тя първо би трябвало да са подсигури, с цел да се премине към подобен избор.

„ Решението на обстановката с хаоса, който е обзел България, е свалянето на ГЕРБ от власт “, изрично съобщи социалистът, като добави: „ Те са тези, които го основават във всяка една от сферите. Не може да сме преди всичко по смъртност в Европа, на последно място по имунизации, и да търсим виновността в някой различен. Вината за всичко, което се случва в България последните 12 години, е на Бойко Борисов и ГЕРБ “, съобщи Христо Проданов.

По думите му в последните 4 години Българска социалистическа партия потвърди, че е единствената съпротива в това Народно заседание. „ За да се възвърне държавността първото и най-важно изискване е ГЕРБ да не е в ръководството на страната. Ще създадем референдум, с цел да попитаме нашите членове, с кого е възможно да управляваме “, изясни Проданов като добави, че в политиката на Българска социалистическа партия през последните 4-5 години, водещи са бири моралът и честността.

Той напомни проекта от 2006 година за ръководство на пандемията, който от левицата предложиха да се следва: „ Да знае бизнесът, да знаят хората по кое време и какво се прави, да има предвидимост, тъй като когато няма правила, настава безпорядък. “ Той даде за образец днешните заповеди, съгласно които сутринта се отварят огромните търговски обекти, и два часа по-късно се затварят.

Вижте новината на формалния уебсайт на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР