Ние бяхме групата, която с отговорност показа, че интересът на

...
Ние бяхме групата, която с отговорност показа, че интересът на
Коментари Харесай

Мария Габриел за преговорите с ПП: Инфарктни разговори, проявихме разум, а не емоция

Ние бяхме групата, която с отговорност сподели, че ползата на България е над всеки различен интерес. Това сподели пред симпатизанти на ГЕРБ Мария Габриел, водещ договарянията на партията за съставяне на държавно управление и претендент за министър-председател, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Тези договаряния за мен сложиха основа за бъдещи диалози, отвън подмолни сделки за гласове, тъй като на всички ни е ясно, че на България е нужно устойчиво и постоянно държавно управление. Работата ни продължава още на следващия ден сутринта. Затова беше толкоз значимо да проведем толкоз интензивни диалози с Политическа партия. Повече от инфарктни договаряния, от които за мен остава това, че водачите проявихме разсъдък, а не страст и че показахме, че можем дружно да вървим напред и във основа на изясняване ясно на елементи и процедури и свързани с въпросите, които тормозят хората зад нас и зад тях.

Днес, ние с господин Денков направихме историческо изказване взаимно. За мен е значимо, че двете групи доближават до миг, до който има единодушие под един текст, в който ясно споделяме, че вторият мандат ще бъде народен. Това преди 7 дни не беше допустимо. Той ще служи за лъчение на устойчиво държавно управление, към което да се образува конституционно болшинство ", уточни Мария Габриел.

Тя още веднъж повтори какво е решението на двете групи за ротационни министър-председател и зам. министър - ръководител за интервал от 9 месеца.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР