Очаква се Съединените щати да обявят допълнителни 275 милиона долара

...
Очаква се Съединените щати да обявят допълнителни 275 милиона долара
Коментари Харесай

САЩ ще обявят повече от 275 милиона долара военна помощ за Украйна – официални лица

Очаква се Съединените щати да разгласят спомагателни 275 милиона $ военна помощ за Украйна, до момента в който Киев се бори да задържи настъплението на съветските войски в Харков район, споделиха двама американски чиновници.

Това ще бъде четвъртата вноска от военна помощ за Украйна, откогато Конгресът одобри дълго отлагания законопроект за задгранична помощ в края на предишния месец и идва откакто администрацията на Байдън даде обещание да резервира оръжията тече постоянно и да ги води до предните линии допустимо най-бързо.

Пакетът включва високомобилни артилерийски ракетни системи или HIMARS, както и 155 mm и 105 mm артилерийски снаряди с огромно търсене, съгласно формалните лица.

Това следва ежемесечно събиране в понеделник на към 50 водачи на защитата от Европа и другаде, които се срещат постоянно, с цел да координират приемането на повече военна помощ за Украйна.

На тази последна среща министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин сподели, че Украйна е в „ миг на предизвикате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР