Независимата асоциация на уфолозите информира, че са открили астероид от

...
Независимата асоциация на уфолозите информира, че са открили астероид от
Коментари Харесай

Откриха астероид от злато и диаманти

Независимата асоциация на уфолозите осведоми, че са разкрили метеорит от злато и диаманти. Не е несъмнено дали има и други сходни учудващи находки в нашата галактика.

Експертите се тормозят, че в случай че човечеството има безграничен достъп до неизчерпаеми количества злато и диаманти, това ще докара до провал на човешката цивилизация. Фондовите пазари и паричният продан ще престанат да съществуват, а за сходен процес на събитията обществото към момента не е готово.

Съществува тезата, че в Китай са създали цяла научна стратегия за извличане на благородни метали и диаманти от метеорити. Специалистите от самостоятелните уфоложки асоциации нямат данни за размера на китайското изследване.

 Астероид

Спекулира се с концепцията, че тези метеорити са открити преди години, само че информацията е усърдно укривана поради нервността, която находката би провокирала.

Върху смайващия метеорит са открити няколко типа метали: платина, самородна платина и злато.

В природата най-често се среща самородното злато, което нормално се употребява при сплави с други метали. Когато резервират главните си свойства, златните сплави имат по-голяма неотстъпчивост.

 Злато

Сплавите сред злато и платина, и платина и сребро се употребяват в доста уреди от семейството. Златните сплави се употребяват за изработката на бижута и зъбни протези.

Златото е повсеместен паричен еквивалент. Като парично средство за първи път златото се употребява през 1500 година прочие Хр. в Китай, Индия и Египет под формата на монети.

Въпреки че никоя от актуалните страни не търгува със златни монети, всяка страна разполага със златен държавен запас. Той е осигурителен фонд за вероятно закупуване на аварийна валута.

За да се изследва златото върху метеорита, са проведени няколко научни групи.

Независимата уфоложка асоциация счита, че човечеството заслужава да бъде осведомено за изненадващото изобретение, въпреки че проучванията на златния метеорит не престават и до през днешния ден.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР