Независимата американска рейтингова агенция Weiss Ratings за първи път присвои

...
Независимата американска рейтингова агенция Weiss Ratings за първи път присвои
Коментари Харесай

Weiss Ratings за първи път присвои на биткойна оценка А

Независимата американска рейтингова организация Weiss Ratings за първи път присвои на основата криптовалута рейтинга А- . Уеб уеб сайтът ForkLog.Media посочи, че този рейтинг значи, че към сегашния миг евентуалната изгода от вложението в биткойни е по-висока от риска, технологията на криптовалутата е актуализирана, а bitcoin мрежата е постоянна.

„Биткойнът измина дългия път от рейтинга С+ през месец януари 2018 година до днешния А–“ – акцентира организация Weiss Ratings.

Представители на организацията оповестиха, че преди месец са дали на биткойна рейтинг, показващ, че е допустимо умерените покупки на първата криптовалута да са рентабилни, а в този момент тази наклонност се е засилила. Едновременно с това Weiss Ratings прибавя, че вложителите следва да се притесняват от борсовите корекции и да не вземат недомислени решения.

В същото време криптовалутите Ethereum и EOS получиха рейтинги надлежно B+ и B .



Малко преди 10:00 часа уеб порталът CoinDesk, който прави непрестанен мониторинг на криптовалутите в другите тържища, демонстрира, че цената на една BTC монета е $12 698,69 при растеж 11,20% . Ръстът на курса на биткойна продължава и съгласно прогнозите на финансовите анализатори, цената на първата криптовалута скоро ще надвиши $13 000.

Интересно е, че ветеранът на капиталовия бранш Марк Мобиус съобщи пред Bloomberg, че в случай че bitcoin растежът продължи, той ще си купи биткойни. Яростен съперник на криптовалутите в предишното, в този момент Мобиус смята, че това събитие повече не може да бъде пренебрегнато, тъй като биткойнът към този момент има доверието на доста хора.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР