Незабравимата Стоянка Мутафова се върна на сцената на Сатиричния театър

...
Незабравимата Стоянка Мутафова се върна на сцената на Сатиричния театър
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова оживя

Незабравимата Стоянка Мутафова се върна на сцената на Сатиричния спектакъл в деня на стогодишнината си и партнира на най-младите си сътрудници. Образът и гласът й приковаха вниманието на феновете на специфичен възпоминателен театър, измежду които вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът Йорданка Фандъкова, зам-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, актьорите Искра Радева, Христо Мутафчиев, Светослав Пеев, Евгений Боянов - дълготраен неин менаджер.



Великата актриса се появи като холограма на сцената и „ изигра “ два от обичаните скеча на генерации българи от новогодишните стратегии на соц-а дружно с най-младите попълнения на обичания си Сатиричен спектакъл.



Директорът на трупата Калин Сърменов показа, че Мутафова обичала да се майтапи, че тя не актриса а артистка, тъй като думата „ актриса “ идвала от думичката „ акт “, а артистка-от арт. Той и всички забъркани в спектакъла не разрешиха на публиката нито за момент да се натъжи от загубата на звездата преди три години. Точно обратното-публиката се тресеше от смях и при речта на Сърменов, и при излъчването на документалния филм за Стояна „ Умно село “ на Владимир Люцканов, в който тя е откровена, радостна, остроумна.



"Не съм сама. Никога, в никакъв случай не бактисвам. А спомените? Няма празно зад мен, то е цялостно ", споделя Стоянка във кино лентата. От първия ред го изгледа и единствената й наследница Мария Грубешлиева-Муки. "Преживях един живот с нея! Една част се отдели от мен, откогато нея я няма. Винаги съм с нея и това ме крепи. Живееше на тази сцена. Връщаше се от представленията с 10 години по-млада ", показа единствената й наследница.



В края на спектакъла сцената се извърши с цветя - от политици и публични организации, само че един бял букет накара Муки да се разплаче. Него изпрати Лили Иванова, която през вчерашния ден първа означи стогодишнината на огромна си другарка с покъртителен пост във Facebook.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР