Невиждано зрелище шокира и клиентите и персонала на ресторант на

...
Невиждано зрелище шокира и клиентите и персонала на ресторант на
Коментари Харесай

Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс

Невиждано представление шокира и клиентите и личния състав на ресторант на Макдоналдс в нюйоркаския квартал Куинс. В заведението за бързо хранене влезнал мъж, който имал забит в гърба кухненски нож, предават международните медии.

Хората си похапвали умерено в ресторанта, когато ненадейно се ужасили от появяването на оцапан с кръв мъж, от чийто тил стърчал нож.

Не мога да допускам, този човек беше изцяло спокоен. Понечих да извадя ножа от тялото му, само че в този миг някой извика да не го върша, тъй като по този начин мога да засегна артерия, изяснява разчувствам клиент на ресторанта.

 Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс

Необичайният клиент на заведението се споделя Андрю Харди и е на 53 години. Мъжът се опитал да спре някакви улични побойници, които се целели с шишета, само че за негово злощастие бил наръган от тях в гърба.

Въпреки това Харди запазил хладнокръвие и съумял да стигне до прилежащата улица, където се намирал и ресторанта на Макдоналдс. 53-годишният мъж даже повикал кола за спешна помощ самичък и седнал в заведението за бързо хранене, с цел да изчака медицинския екип.

Веднага откакто се обади на 911, той телефонира и на някакви други хора. Най-вероятно е звъннал на фамилията и приятелите си. Каза им единствено, че се обажда, тъй като може би няма да могат да се чуят повече. През цялото това време обаче ножът стърчеше от тялото му, споделя шокиран свидетел.

Харди в точния момент бил превозен до болничния център Джамайка. За негово благополучие, пострадванията му не се оказали толкоз съществени и той бил изписан от медицинския център единствено няколко часа след случая.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР