Неубедителните резултати на Байерн (Мюнхен) напоследък и решението за уволнението

...
Неубедителните резултати на Байерн (Мюнхен) напоследък и решението за уволнението
Коментари Харесай

В Байерн вдигнаха мерника на Оливер Кан

Неубедителните резултати на Байерн (Мюнхен) в последно време и решението за уволнението на старши треньора Юлиан Нагелсман ускориха натиска върху основния изпълнителен шеф Оливер Кан и спортния шеф Хасан Салихамиджич, като изключително бъдещето на Кан в клуба стартира да се слага под въпрос, написа ДПА.

Бившият капитан на Германия и Байерн Кан пое поста от Карл-Хайнц Румениге през 2021 година Той и Салихамиджич бяха подложени на критика в последно време за изненадващото освобождение на треньора Юлиан Нагелсман, като Томас Тухел в този момент е отпред, само че тимът отпада в Купата на Германия и Шампионската лига през последните две седмици, а купата в Бундеслигата също не е обезпечена.

" Сега Кан трепери ", написа вестник " Билд " на уеб страницата си в четвъртък по отношение на позицията му, ден откакто равенството 1:1 с Манчестър Сити подпечата тяхното излизане от Европа.

Спортното списание " Кикер " изрази сходна позиция, като дефинира изказването на Кан, че Байерн има най-хубавия тим в историята на клуба като " нелепости " и също по този начин акцентира зачестилото приключване на информация от кухнята на клуба.

Бившият състезател от Бундеслигата Ян Фьортофт, в този момент ефирен специалист в родната си Норвегия, отиде още по-далеч, когато написа в Туитър в четвъртък: " Казаха ми, че има настоящ развой и е въпрос на време преди Оливер Кан да бъде отхвърлен от поста си. "

Фьортофт допусна, че Салихамиджич към този момент е в сигурност, тъй като се счита за човек на някогашния президент на клуба Ули Хьонес.

Кан увери след мача със Сити, че клубът има вяра на Томас Тухел и ще нападна купата в Шампионска лига през идващия сезон.

" Ние сме изцяло уверени, че с Томас Тухел рано или късно ще бъдем там, където всички желаеме да бъдем още веднъж, на върха, също и в Европа ", сподели Кан.
 Йошуа Кимих: Можехме да вкараме три гола и даже повече
Йошуа Кимих: Можехме да вкараме три гола и даже повече

Исках да видя по какъв начин би се развил мачът, в случай че резултатът беше станал 1:0, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР