Несменяемият кмет на Симитли Апостол Апостолов от ГЕРБ имал пикантен

...
Несменяемият кмет на Симитли Апостол Апостолов от ГЕРБ имал пикантен
Коментари Харесай

Мръсна схема: Кметът на Симитли от ГЕРБ държи полицейски шеф с интимен компромат?

Несменяемият кмет на Симитли Апостол Апостолов от ГЕРБ имал лют секс компромат против почитан полицейски началник в Благоевград. В брутално домашно видео въпросният Министерство на вътрешните работи началник от регионалната дирекция се забавлявал с две атрактивни дами от Симитли.

За да не види бял свят тази извратена продукция, Министерство на вътрешните работи шефът предпочитал да си затваря очите за това, което става в града на семейството от СИК Апостолови.

Затова нито ченгетата, нито прокурорите си дават напън през последните години да ревизират сигналите против него, в това число и по време на последните избори, съобщи „ Уикенд ”.

Веднага да разбираем, че синът на кмета – Стефан Апостолов постоянно слага върхове с големия брой преференции, които го изстрелват от последното до първото място в листата.

И на последния избор кандидат-депутатът Стефчо е особено маркиран от 7357 гласоподаватели! Дори някогашната хостеса от Варна Славена Точева, приета за ударничка в изборите, има 7306, т.е. с 51 по-малко от него.

Реклама

Здравият разсъдък мъчно може да си изясни тази електорална обич. Специално кметският правоприемник не свети нито с подарък слово в Народното събрание, нито е някакъв законотворец. По-скоро стана ясно, че има проблеми с гладкото четене на подготвен текст. Затова пък локалните се смеят: „ Защо му е да е образован, той ще става народен представител, няма да става даскал! ”.

А че има подозрения към неговите преференции тези дни сподели и  вътрешният министър Иван Демерджиев. Той изясни, че кметът на Симитли „ много интензивно е работил, пропагандирал и тормозил една от секциите в града и то секция, в която синът му е претендент за народен представител ”. Екшънът се разиграл в с. Долно Осеново, където полицията общо взето единствено гледала безучастно и пазела да не се стигне до меле в секцията.

„ Предприехме дейности, за наше страдание обаче това е един от случаите,  в които прокуратурата сподели, че нежното доверие, което се построи сред двете институции, е в заплаха, тъй като беше отказано да се образува досъдебно произвеждане.

Нека прокуратурата в детайли изясни претекстовете си за това ” – добави още Демерждиев и хвърли виновността върху друга институция.

Източниците ни обаче са безапелационни, че над Поли и неговият наследник е разпънат не толкоз прокурорски, колкото полицейски чадър. Прокуратурата, съгласно източниците ни, в съответния случай работи единствено като „ спомагателен ” инструмент на въпросния шеф от Министерство на вътрешните работи.

Апостол Апостолов – Поли ръководи Симитли към този момент близо две десетилетия. Свързаният със СИК гербаджия е кмет още от 2003 година
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР