Нещо невиждано досега във футбола се случи на срещата между

...
Нещо невиждано досега във футбола се случи на срещата между
Коментари Харесай

Луд скандал беляза срещата на Байерн Мюнхен и Хофенхайм

Нещо невиждано до момента във футбола се случи на срещата сред Хофенхайм и Байерн (Мюнхен) в Бундеслигата. Гостите победиха с 6:0, само че мачът влиза в историята с държанието на футболистите в последните минути. Заради провокация от страна на гостуващата агитка състезателите на двата отбора стопираха да играят и прекараха известно време в безсмислено подаване на топката, до момента в който изтече постоянното време. Така състезатели се сплотиха против непристойното съгласно тях поведение на ултрасите.

Срещата си течеше обикновено до 66-ата минута, когато агитката на баварците издигна афиш с афектиран текст по адрес на президента на Хофе Дитмар Хоп. На единия от тях пишеше “Кучи син”. Това принуди рефера да спре срещата за малко. Треньорът Флик и неговият помощник отидоха пред бранша с почитателите на Байерн и ги приканиха да преустановят акцията си. Ултрасите прибраха обидните транспаранти и мачът беше възобновен малко по-късно.

В 77-ата минута обаче проблематичните плакати още веднъж бяха извадени и тогава арбитърът напряко прибра футболистите в съблекалните. Шефове на Байерн, треньори и играчи започнаха да се карат със ентусиастите, които обаче не им обръщаха внимание. На помощ се притече и новият шеф Оливер Кан, само че и той не съумя да стори нищо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР