Несъмнено едно от най-вълнуващите събития, които предстоят, е поредният полет

...
Несъмнено едно от най-вълнуващите събития, които предстоят, е поредният полет
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой ще излети с Джеф Безос в космоса

Несъмнено едно от най-вълнуващите събития, които предстоят, е следващият полет до космоса на Джеф Безос с компанията му Blue Origin.

През последните месеци се заприказва за няколко известни персони, които ще се качат на борда, в това число и бъдещите младоженци Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Сега обаче се оказа, че Безос персонално е поканил комика Пийт Дейвидсън, който сега е обичан на Ким Кардашиян.

 Джеф Безос

Милиардерът обезпечил място за Дейвидсън и го е уведомил за желанието си да показа полета си с него по време на вечеря в дома на Безос през януари.

Междувременно комикът получи следващия удар от някогашния брачен партньор на Ким, Кание, с излизането на новата му ария. Във видеоклипа Уест недвусмислено е подчертал извънредно отрицателното си отношение към Пийт, като в него се вижда дрънкулка на комика, която е заровена жива, а от главата ѝ порастват цветя.

 Пийт Дейвидсън

За момента Дейвидсън съумява да резервира успокоение и споделя пред околните си, че не се тормози от нападките на Кание, а и опцията за странствуване в космоса, сигурно го вълнуват надалеч повече.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР