Неправоспособният 43-годишен шофьор, причинил тежката катастрофа снощи в Русе, при

...
Неправоспособният 43-годишен шофьор, причинил тежката катастрофа снощи в Русе, при
Коментари Харесай

Шофьорът, убил бебе, карал с 2,44 промила

Неправоспособният 43-годишен водач, предизвикал тежката злополука нощес в Русе, при която почина дете на година и половина, е управлявал автомобила с 2,44 промила алкохол в кръвта. Това осведомиха от Окръжната прокуратура в крайдунавския град.

Сигналът за пътния случай е подаден малко след 21,00 часа. Автомобил " БМВ " напуща пътното платно и се блъска в бетонна колона на мост. При удара са потърпевши трима души. 43-годишният водач е с охлузни и прорезни рани по главата и крайниците и с фрактура на ребра, жена на 45 години е с фрактура на нос, челюст и таз, а 17-годишно момиче е със счупена подбедрица. Тримата са настанени за лекуване в болница. Дете на година и половина, което също е пътувало в автомобила, е умряло.

От прокуратурата оповестиха, че водачът на автомобила - Д.Т., е притеглен като обвинен. По делото са осъществени огледи, разпитани са очевидци, изискани са информации, взети са проби от кръв и урина, назначени са медицински експертизи за определяне концентрацията на алкохол в кръвта на лидера и преценка за възможна приложимост и на наркотични субстанции. Автомобилът е иззет като материално доказателство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР