Неправоспособен шофьор, употребил алкохол, са задържали полицаите в РУ-Крумовград, съобщават

...
Неправоспособен шофьор, употребил алкохол, са задържали полицаите в РУ-Крумовград, съобщават
Коментари Харесай

Пиян с фалшива английска книжка задържаха в Крумовград

Неправоспособен водач, използвал алкохол, са задържали служителите на реда в РУ-Крумовград, оповестяват от ОД на МВР-Кърджали.

Малко преди 23 часа в града бил спрян за инспекция 31-годишен, който се придвижвал с „ Фолксваген “. Пред униформените той показал британска шофьорска брошура, за която зародили подозрения, че е подправена. Тестът му за алкохол отчел 2,29 промила.

Образувано е бързо произвеждане за шофиране след приложимост на алкохол и е почнала инспекция по Наказателен кодекс за умишлено потребление на подправен формален документ.

Две са пътните катастрофи през миналото денонощие в област Кърджали, при които няма потърпевши.

Около 13 часа на основния път в региона на село Петелово 42-годишен с „ Шкода “ подхванал завой и блъснал лек автомобил „ Тойота “, който в резултат на удара излязъл отвън пътното платно, блъснал се в указателна табела, минал през канавка и спрял в дърво. Тестовете на водачите за алкохол са негативни и е формиран акт по ЗДвП. Екип на пожарната в Кърджали обезопасил авариралите коли и почистил пътното платно в региона на произшествието.

Около 23 часа нощес на паркинг на ул. „ Първи май “ в Кърджали 19-годишен с „ Фолксваген “ при придвижване на заден ход блъснал спрял зад него „ Форд “. Не е установена приложимост на алкохол и също му е формиран акт по ЗДвП.

В Момчилград служителите на реда са открили нерегистрирано моторно транспортно средство. В региона на спирка „ Джебел “ бил тестван лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 39-годишен. При направената информация станало ясно, че колата е с прекъсната регистрация поради липса на годна застраховка „ Гражданска отговорност “. Започнала е инспекция по случая.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР