Непокорни, буйни неукротими - това са мъжете Козирог и са

...
Непокорни, буйни неукротими - това са мъжете Козирог и са
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Козирог

Непокорни, буйни неукротими - това са мъжете Козирог и са такива персони, с които не трябва да си играете, както на вас ви харесва. Този зодиакален знак е прочут със своята креативна креативност, неизчерпаема сила, деловитост, огромна упоритост. 
Това са извънредно търпеливи персони. Своя триумф те постоянно мерят в персоналните достижения и доста им харесва да събират доказателствата за своите триумфи. Мъжът Козирог никога не се опасява от доста работа, не се тормози да остане затворен в офиса толкоз време, колкото е належащо да свърши цялата работа и то по подобен метод, че да бъде уверен, че е свършена както би трябвало. Той е земен и удобен човек, който постоянно се пробва да заобикаля споровете.
 11 изненадващи обстоятелството за зодия Козирог 11 изненадващи обстоятелството за зодия Козирог
Това е астрологичен знак, който е комплициран за схващане и сложен за продължителна връзка. Представителите на този знак са динамични, съср...
Козирогът най-вече е фокусиран върху своята работа, и в случай че му се наложи да ви каже нещо, няма да го направи посредством някой различен, а ще се обърне към вас непосредствено. Той чудесно знае какво желае. 
Сексът и любовта за мъжът Козирог са толкоз естествени потребности, както храната и сънят. Възможно е още при своята първа среща, той да чака от дамата да е подготвена да извърши всичките негови стремежи. Козирогът няма еротично-мрачната сила на Скорпиона да вземем за пример, само че никога не би трябвало да се подценява неговия сексапил и съблазън. Има блестящо изразена половост и това е главната причина за неговата безочливост. Когато този мъж желае да вкара някоя жена в леглото си, той не се преценява с безусловно никакви предубеждения. Момичешката неумелост и доверчивост не са никаква спънка за него, даже в противен случай, неведнъж мъжа Козирог е притеглен от много по-млади особи.
Представителите на този зодиакален знак във връзка с дамите, живеят на правилото " И двамата сме готини, какво още чакаме? ". 
Козирогът има потребност от убеденост, че е същински обичан. Към своята годеница той постоянно има " нараснали условия ", като да вземем за пример дълбоки усеща, цялостно себеотдаване, мощна обвързаност. Ако тя може задоволително добре да " гали " егото му и непрекъснато му демонстрира какъв брой доста го обича и че той е " най-прекрасният " в целия свят, то сигурно може да бъде спокойна, че го държи " на пай мотив ".
 5 аргументи за какво дамата Козирог е УНИКАЛНА 5 аргументи за какво дамата Козирог е УНИКАЛНА
Жените Козирог се отличават с смелост и непосредствен темперамент – все качества, които нормално липсват на доста от хората, с които се сре...
Козирогът избира домашния уют, вместо шумните празненства. Това обаче сигурно не значи, че с него може да се скучае. Той е като качествения коняк - с придвижване на възрастта става все по-благороден, а " техническите " му полови характерности стават все по-добри.
Въпреки това, от позиция на Козирога, идеалната жена с изключение на, че би трябвало да бъде необуздана тигрица в леглото, само че да бъде такава и в доста други функции - мъжка, домакински психотерапевт, стопанка, и не на последно място правилен другар. Ако дамата дава отговор на всичките тези условия, то Козирогът най-сетне може да бъде спокоен, че съществува същинската, безоблачна обич и че самата Съдба изпраща тази негова обичана.
Мъжът Козирог е парично насочен мъж и с лекост борави с финансите си. Винаги е извънредно разсъдък ви деликатен, старае се да регистрира всички вероятни опасности, които могат да се появят. Той е премислил доста добре всичките последици, които могат да се появят и за всеки един вид на развиване, авансово има проект за деяние.
Козирогът прави постоянно това, което счита за собствен дълг. Когато се случи по този начин, че неговите ползи не съответстват като с тези на другите, той не е податлив на компромис. Дори от време на време да ви се коства, че сте взели успеха над него, не се самозалъгвайте и не бързайте да се радвате! Той прелестно умее " да се прави на вманиачен ", като по този метод той се пробва просто да печели време.
 Зодиите, които постоянно получават каквото желаят Зодиите, които постоянно получават каквото желаят
Има зодии, които поради упоритостта си постоянно са на върха. За тях няма връщане обратно, колкото и сложен да е пътят към триумфа. Те не се...
Мъжът Козирог умее съвършено да се управлява. По неговото лице на процедура е невероятно да се разчетат неговите мисли и въодушевление сега. Без значение обаче какъв брой е невъзмутим о въздържан, някъде надълбоко в душата му сигурно огънят на пристрастеността гори с цялостна мощ. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР