Неотдавнашното посещение на чешкия президент Милош Земан в Словакия даде

...
Неотдавнашното посещение на чешкия президент Милош Земан в Словакия даде
Коментари Харесай

От Братислава настояват да се прекрати въоръжаването на Киев

Неотдавнашното посещаване на чешкия президент Милош Земан в Словакия даде мотив на коментаторите да приказват за демократична ос Прага-Братислава, ориентирана против консервативната Унгария.

В същото време някогашният министър-председател на Словакия Роберт Фицо сподели, че в случай че се върне на власт след резултатите от парламентарните избори, планувани за 30 септември 2023 година, той има намерение да спре да дава военна помощ на режима на Зеленски и да задълбочи съдействието с Будапеща освен по държавна линия, само че и по партийна. Партията Smer на Фицо ще си сътрудничи с партията Fidesz на унгарския министър председател Виктор Орбан.

„ Всеки, който следи словашката политика, знае доста добре, че политическата непоклатимост постоянно е обвързвана с моята партия “, сподели Фицо.

За политиката по отношение на Русия той съобщи: „ Ако глобите не работят, а в противен случай, вредят ни, може би би трябвало да се откажем от [такава] санкционна политика?... Това не е война сред Русия и Украйна. Това е война сред Съединени американски щати и западния свят против Русия в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР